11 september 2014

Find My Car: Nooit meer je geparkeerde auto kwijt

01cc67910a89ae566dbd94d2624bc85bIedereen met een auto heeft het vast en zeker meegemaakt dat je niet meer 100% zeker weet waar je hem hebt geparkeerd. Erg vervelend en vaak komt het goed, maar het zou zoveel eenvoudiger kunnen zijn. Met behulp van de applicatie 'Find My Car' kun je heel simpel je parkeerplaats vastleggen in de App en later terug navigeren naar je auto zonder enige problemen.

Zodra je auto is geparkeerd start je de App op en tap je op de knop 'Markering aanmaken' om de parkeerplaats te markeren. Daarnaast kun je een notitie toevoegen (denk hierbij aan het nummer van je parkeervak of een omschrijving van je parkeerplaats) of een timer activeren. Deze laatste optie is handig als je geparkeerd hebt voor een bepaalde tijd. Geen zin om iets te noteren? Maak dan een foto van je auto en zijn parkeerplaats om hem snel terug te vinden.

findmycar

Wil je terug naar je naar de auto dan kun je de applicatie openen, de markering raadplegen en via de knop 'Route bereken' de route te starten. Een handige, mooie app die vooral in het buitenland of onbekende steden erg handig kan zijn. Misschien vinden vele het prijskaartje van de App iets aan de hoge kant, dan kun je er ook voor kiezen om de standaard kaarten applicatie van Apple te gebruiken. Open de kaarten app zodra de auto is geparkeerd en tap op de 'mijn locatie-knop', zoom in op de kaart en tap gedurende enige momenten op de plek waar je auto staat. Er verschijnt een paarse speld die de plek van je auto weergeeft. Hier kun je dan achteraf ook naar toe navigeren zonder enige moeite.

Meer over Apps kun je hier terugvinden.Reacties


 • Jurgen

  11 september 2014 om 9:14

  Is deze (betaalde) versie beter tegenover de x-aantal gratis varianten die ook in de store staan?

 • RvM

  11 september 2014 om 11:04

  alleen jammer dat je in de parkeergarage geen bereik hebt…

 • macsiem

  11 september 2014 om 19:06

  Find my car FREE is zelfs beter vind ik.

 • Mathijjs

  11 september 2014 om 19:46

  Erg omslachtig allemaal.
  Gewoon Apple Maps, huidige locatie opslaan en klaar.
  Kun je straks met je Apple Watch er direct naar terug lopen.

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!