4 december 2014

Google inbox openen vanuit Safari

Eerder deze maand lanceerde Google een nieuwe iOS app genaamd Inbox by Gmail. De slimme inbox van Google maakt het mogelijk om je inbox zo te sorteren dat je geen belangrijke e-mails mist, soortgelijke berichten worden gebundeld en via de hoogtepunten altijd op de hoogte gehouden wordt van belangrijke berichten.

Eenvoudig kun je berichten snoozen om later opnieuw een melding te krijgen en kun je ontzettend snel zoeken in je gehele inbox. De applicatie is gratis te downloaden in de iOS App Store.

Google Inbox kun je ook op een desktop raadplegen, echter wanneer je via Safari deze dienst wilt bendaren krijg je de melding dat je de webpagina moet openen in Chrome of in de Inbox applicatie in iOS of Android. Je kan dan Google Chrome downloaden en installeren op je Mac maar je kunt ook de onderstaande procedure volgen om Google Inbox te gebruiken in Safari.

inboxsafari

Open Safari en navigeer naar de menubalk en klik hier op 'Safari' ▸ 'Voorkeuren'. Open het tabblad 'Geavanceerd' en vink de optie 'Toon ontwikkel-menu in menubalk' aan. Sluit het voorkeuren venster, navigeer naar de menubalk en klik op 'Ontwikkel'. Open de optie 'Gebruikersagent' en selecteer in de lijst 'Google Chrome - Mac'. Vanaf dat moment kun je Google Inbox raadplegen vanuit Safari. Het is wel aan te raden om de gebruikersagent op 'Standaard' te zetten na het gebruik van Google Inbox.

Inbox by Gmail
Inbox by GmailCategorie: Productivity, Social Networking
Ontwikkelaar: Google, Inc.
iPad & iPhone  4+  186 MB DOWNLOAD GRATIS

Meer over Google kun je hier terugvinden.Reacties


Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!