23 april 2013

Google Talk gebruiken op een iPhone

gtalkiconWanneer je gebruik maakt van een Google Account heb je vast en zeker wel eens gehoord of maak je regelmatig gebruik van Google Talk. Naast Facebook Messenger, WhatsApp, enzovoorts is Google Talk de chatdienst van Google. Deze dienst is op ieder Android toestel terug te vinden en waarschijnlijk maken ook een aantal vrienden en/of kennissen gebruik van deze dienst.

Uiteraard is deze dienst niet beschikbaar in iOS, maar in de iOS App Store zijn er wel verschillende applicaties te downloaden die van deze dienst gebruik maken. Gtalk van SHAPE GmbH is hier een mooi voorbeeld van.

De applicatie is te downloaden in de App Store en om deze te activeren dien je in te loggen met je Google Account. Automatisch wordt er gezocht naar vrienden en kennissen gelinkt aan je Google Account of Google +.

Gtalk

Voordeel van deze applicatie is dat deze bijzonder goede interactie heeft met de Google Talk server en een mooie interface heeft. Via de applicatie kun je afbeeldingen, video's, enzovoorts naar elkaar sturen en links openen in de geïntegreerde webbrowser. Uiteraard wordt de gespreksgeschiedenis opgeslagen en kun je meldingen ontvangen via het push-notificatiesysteem.

Chat for GTalk
Chat for GTalkCategorie: Social Networking, Productivity
Ontwikkelaar: SHAPE GmbH
iPad & iPhone  4+  11 MB DOWNLOAD  € 1.09

Meer tips over Google kun je hier terugvinden.


  • Timothy de Leeuw

    23 mei 2013 om 11:13

    Google is toch vorige week zelf met zoiets gekomen??
    Google Hangouts… Toch?Do NOT follow this link or you will be banned from the site!