7 september 2011

Gratis iOS apps winnen op redeemcodes.com

Vorige maand is de nieuwe website Redeemcodes.com gelanceerd. Deze website is een uniek initiatief van 4 bekende namen uit de iOS-wereld. De website geeft bezoekers een unieke kans op het winnen van iPhone en iPad apps waar normaal gesproken voor moet worden betaald.

Het concept is heel eenvoudig. Een ontwikkelaar stelt promocodes beschikbaar en in ruil daarvoor staat de app 24 uur op de Redeemcodes-website die gewonnen kunnen worden door bezoekers die meedoen aan de verloting. Iedere 6 uur komt er een nieuwe applicatie op de website beschikbaar. Gemiddeld wordt er per dag voor $ 100 aan promocodes weggegeven.

Meedoen aan de verloting is uiterst simpel, alleen het invullen van emailadres en naam is voldoende. Via enkele muisklikken wordt je toegevoegd aan de groep van kanshebbers en maak je automatisch kans op een redeemcode.

Dus ben je een iPhone- of iPad-gebruiker schrijf je dan snel in op de applicaties die nu al actief zijn en maak kans op de promocodes! Vanzelfsprekend is het gebruik van Redeemcodes geheel gratis!

Redeemcodes.com is een puur Nederlands initiatief. De website is opgezet door iOS-ontwikkelaars Paul van Dijk en Stephan Osseweijer, Mike van Hoenselaar en Anne Jan Roeleveld.

http://www.redeemcodes.comReacties


Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!