25 mei 2013

Handige functies activeren in de Podcast app

podcast iconVorig jaar heeft Apple de Podcast applicatie uitgebracht voor de iPhone, iPad en iPod Touch. Dankzij deze applicatie kun je snel en eenvoudig zoeken naar nieuwe podcasts, podcasts synchroniseren, beluisteren, enzovoorts.

Er zitten vele handige en leuke functies in deze applicatie, zo kun je een slaapstand activeren, snel vooruit- en terugspoelen met 15 seconden, het afspelen versnellen, enzovoorts. De applicatie is zeker de moeite waard om eens uit te proberen en is onmisbaar voor de liefhebbers van Podcasts.

De slaapstand kan eenvoudig worden geactiveerd, open hiervoor een podcast en speel deze af. Via het klok-symbool met de Z's kun je het menu activeren. Kies hier vervolgens het aantal gewenste minuten. Wanneer deze minuten zijn verstreken wordt de podcast gestopt en afgesloten.

podcasttips

Daarnaast kun je ook eenvoudig de afspeelsnelheid aanpassen, dit doe je door naast de slaapstand te tappen op '1X' icon. Deze zal worden gewijzigd naar 1,5 of 2 om te versnellen en naar 0,5 om te vertragen.

Ook kun je snel 15 seconden vooruit of terugspoelen. Dit doe je door naast de play/pauze-knop te tappen op de draaiende pijlen. Rechts voor 15 seconden vooruit te spoelen en links om 15 seconden terug te spoelen.

Podcasts
PodcastsCategorie: Entertainment
Ontwikkelaar: Apple Distribution International
iPad & iPhone  4+  1 MB DOWNLOAD GRATIS

Meer tips over Podcast kun je hier terugvinden.Reacties


  • Jeroen Bunte

    26 mei 2013 om 15:03

    Weer eens geprobeerd laatst en ondanks alle instellingen heeft ie mn hele databundel in 1 ruk opgemaakt en 200% overschreden. 45 euro moest ik bijbetalen App direct weer eraf gedaan. Jammer want ik wil zoveel mogelijk Apple apps gebruiken maar dit is gewoon echt niet goed!

  • macboekje

    26 mei 2013 om 21:06

    Ik gebruik iCatcher! en die kan dit ook allemaal. Was er al voordat Apple met zijn app kwam.

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!