29 oktober 2015

iOS 9iOS 9: Veelbezochte pagina’s uitschakelen

iOS safari icoon

Een optie die sinds iOS 8 aanwezig is in Safari is de veelbezochte pagina’s. Zodra je een nieuw tabblad of de adresbalk opent krijg je jouw favorieten met daaronder de pagina’s te zien.

Het is een handige optie, maar niet iedereen is er blij mee. Eerst was het niet mogelijk deze veelbezochte pagina’s uit te schakelen, Apple heeft hier in iOS 9 verandering in gebracht. Vanaf nu is het mogelijk deze wel uit te schakelen, hoe lees je in onderstaande stappen.

veelbezochte website uitschakelen in iOS

Open de 'Instellingen' applicatie op je iPhone, iPad of iPod Touch en navigeer naar 'Safari', scroll naar beneden (door te vegen) en schakel bij 'Algemeen' de optie 'Veelbezochte website' uit. Vanaf nu worden deze niet meer getoond in Safari en blijft het scherm wit.

Wanneer je besluit de optie weer aan te zetten krijg je onmiddellijk de veelbezochte pagina’s te zien zonder dat je moet wachten tot iOS deze weer heeft bepaald.

Lees ook: Extra weergaveopties voor de reader-functie in Safari iOS 9


A post shared by appletips.nl (@appletips.nl) on
Reacties


  • G Waninge

    18 december 2015 om 16:08

    Ik krijg sinds enige tijd in safari geen suggesties/veel bezochte sites meer te zien als ik op de adresbalk tik. Safari-suggestie en veel bezochte sites staan aan, zonder resultaat. Er komt alleen een donkere gloed over de huidige pagina. Iemand enig idee hoe ik het lijstje weer in beeld krijg?? Apparaat is iPhone 5 met iOS 9.2

    Bvd
    Gjalt Waninge

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!