24 juni 2016

ScreencastOS X : Veelbezochte pagina’s verwijderen of verplaatsen

Safari icoon

Bij het openen van een nieuw tabblad, venster of adresbalk in Safari op een Mac krijg je automatisch je veelbezochte pagina’s te zien. Dit zijn webpagina’s die je het meeste bezoekt en staan als handige snelkoppeling onder je favorieten.

Het kan gebeuren dat in dit rijtje webpagina’s staan die je liever niet in Safari wilt hebben, gelukkig kun je deze dan eenvoudig verwijderen. Ook is het mogelijk om de pagina’s te verplaatsen en prominent toevoegen aan je favorieten vanuit deze weergave.

Veelbezochte pagina's verwijderen in OS X

Open een pagina in Safari en klik daarna op de adresbalk. Sleep vervolgens de webpagina uit het overzicht om deze te verwijderen, sleep naar links of rechts uit het venster van de adresbalk. Je zal merken wanneer je loslaat de webpagina wordt gewist.

Veelbezochte pagina's verwijderen

Wil je net een pagina toevoegen aan je favorieten vanuit 'Veelbezochte pagina’s' dan kan dat eenvoudig door de desbetreffende pagina te slepen naar je favorieten.

Sommige gebruikers willen de 'Veelbezochte pagina’s' liever in zijn geheel uitschakelen, hoe je dat moet doen lees je terug in dit artikel op appletips.

Lees ook: Wat betekent ‘Geblokkeerde plugin’ in OS X Safari?


A post shared by appletips.nl (@appletips.nl) on
Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!