9 oktober 2013

Herfst Mac Bundel inclusief Snapheal Pro, Screenflow en TechTool

Apple-iMac-27_-_2_9-GHz-quad-Core-i5---1-TB__2Een Macbundel is de ideale manier om kennis te maken met verschillende applicatie voor een zeer lage prijs. Zo krijg je vaak 8 tot 10 applicaties voor met een korting van meer dan 80%.

Ook deze week is er een interessante bundel te koop met maar liefst 9 leuke en handige applicaties waaronder Screenflow, TechTool Pro, PDFpen, Choco, enzovoorts. In onderstaand overzicht vind je een korte omschrijving terug van enkele applicatie uit deze bundel.

ScreenFlow 4

Wanneer je regelmatig een schermvideo maakt van je Mac is Screenflow zeker en vast een aanrader. Via verschillende handige opties en tools kun je snel en eenvoudig een professionele video maken. Uiteraard kan er gebruikt worden van externe camera's, microfoon, enzovoorts. Daarnaast is Screenflow ook een ideale video-editor om je films te bewerken en voorzien van verschillende extra opties.

TechTool Pro 7

Een veelgeprezen Mac applicatie is TechTool is het ideale hulpprogramma voor verschillende problemen. Via deze applicatie kun je snel je schijf optimaliseren, content herstellen, geheugentest, diagnosticeren, enzovoorts. Daarnaast is TechTool volledige in 64-bit uitvoering en al compatibel met OS X 10.9 Mavericks.

PDFpen 6

Met behulp van voorvertoning kun je uiteraard PDF-bestanden bewerken maar dit is erg beperkt. Met behulp van PDFpen zijn de mogelijkheden oneindig zo kun je tekst, afbeeldingen, handtekeningen, OCR (optical character recognition), enzovoorts toevoegen aan je PDF-bestanden. Uiteraard kun je vervolgens deze exporteren in verschillende formaten en beveiligen.

Choco 2

De naam lijkt raar, maar deze applicatie is een snoepje in de foto-wereld. Met behulp van Choco kun je snel en eenvoudig mooie fotocollage's, briefkarten en andere fotocreaties maken. De applicatie is eenvoudig in gebruik en bevat meer dan 100 sjablonen en bewerkingsmogelijkheden.

choco

Naast deze vier handige applicatie wordt het pakket uitgebreid met nog vijf andere top applicatie genaamd: Snapheal Pro, Civilization 5, Vitamin-R, Aurora en Deltacalke. De waarde voor dit gehele pakket bedraagt normaal $464, maar is tijdelijk te koop voor slechts $49,99 (€37). Klik hier om deze bundel aan te schaffen of klik hier voor meer informatie over alle applicaties.Reacties


 • RCS

  7 oktober 2013 om 12:50

  Jammer … Oud nieuws.

 • max

  9 oktober 2013 om 20:48

  Dat PDFPen-fimpje is echt grappig… :-) Ik ben al een tijdje aan het overwegen om screenflow 4 aan te schaffen. Is dit een aanrader in zijn soort? Wie heeft er ervaring mee?

 • Gerrit

  9 oktober 2013 om 21:24

  IMHO is Screenflow een aanrader, ik gebruik het vrij regelmatig voor trainingvideo’s over software. Screencast opnemen, bewerken, effecten en audio toevoegen, alerhande media importeren, eindredactie, export in meerdere formaten – alles in één toch wel krachtig pakket.

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!