14 september 2014

iBooks: Snel naar de vorige/volgende pagina navigeren

ibooks store iOS 7De iPad wordt naast het surfen, mails nakijken, spelletjes spelen ook gebruikt voor het lezen van boeken. De iBooks applicatie biedt hier uiteraard de oplossing voor en is erg handig in gebruik. Dankzij de iCloud functionaliteit en de Mac versie van iBooks kun je eenvoudig je boeken beheren, bekijken en synchroniseren.

Tijdens het lezen van een boek kun je door het boek bladeren door met één vinger over het scherm te vegen naar links of rechts. Het kan ook op een andere manier waardoor het lezen nog prettiger wordt. Het is namelijk mogelijk via de kantlijnen naar de volgende/vorige pagina te navigeren, deze optie kun je via onderstaande stappen activeren.

• Open de Instellingen applicatie
• Navigeer naar 'iBooks'
• Schakel de optie 'Vooruit via beide kantlijnen'

kantlijnen ibooks

Wanneer je nu een boek opent in de iBooks applicatie kun je naar de vorige en volgende pagina navigeren door te tappen op de linker- of rechterkant van het scherm. Uiteraard kun je ook nog steeds met behulp van een veeg andere pagina’s bekijken. Naast de iPad is deze optie ook te activeren op een iPhone of iPod Touch.

Wessalicious
WessaliciousCategorie: Specific Ingredients, Books, Food & Drink, Regional & Ethnic, Special Diet, Courses & Dishes, Methods
Ontwikkelaar:
    254 MB DOWNLOAD  € 0.99

Meer over iBooks kun je hier terugvinden.Reacties


 • Hilde

  15 september 2014 om 16:49

  Klopt niet helemaal. Je kan alleen maar naar de volgende bladzij en dus niet terug!

 • Wesley Fabry

  15 september 2014 om 16:50

  @hilde, zie video het is mogelijk zowel naar de vorige als volgende pagina te navigeren met deze handeling.

 • Hilde

  15 september 2014 om 17:01

  Hallo Wesley,
  Na het bekijken van de video en het opnieuw instellen in ibooks, gaat bij het tiikken op zowel de rechter- als op de linkerkant de bladzij dus altijd vooruit. Dat staat ook duidelijk aangegeven onder de instelling in ibooks. Dus ik kan alleen maar terug door op de linkerkant te slepen.

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!