29 mei 2017

iFunConcept toont opvolger van de iPhone SE

iPhone SE concept

De iPhone 7 en iPhone 6s zijn populair, maar de iPhone SE is toch wel de verrassing onder de iPhones. Nog steeds wordt dit toestel veelvuldig verkocht en is het voor veel gebruikers de perfecte smartphone. Dit is vooral te danken aan de handige afmetingen en uitmuntende prestaties.

Dat was een reden voor designer Bryan Suiker om eens na te denken over een opvolger voor dit pracht toestel. Geen kleine kloon van de huidige iPhone 7, maar een verbeterde versie van het huidige SE-model. Uiteraard kan dit toestel niet achterblijven op de huidige ontwikkelingen, zo toont het concept een groter scherm, geïntegreerde thuisknop en meer.

iPhone SE concept 2017 van Bryan Suiker

iPhone SE concept met groter scherm

De iPhone SE blijft zijn huidige afmetingen houden, echter is het scherm groter omdat deze nagenoeg de volledige voorkant van de smartphone bedekt. De behuizing is kleiner en de thuisknop is verdwenen en geïntegreerd in het scherm. Ideaal want het grotere scherm biedt veel meer mogelijkheden voor iOS 11.

iPhone SE rosegoud concept 2017 van Bryan Suiker

"Het bijzondere hieraan is dat de scheidingslijn tussen hardware en software nog kleiner wordt. Dit sluit aan bij de visie die Apple op technologie heeft.", volgens Bryan. Of er een nieuwe versie van de iPhone SE snel zal komen is nog maar de vraag. Bryan ziet het wel zitten dat deze versie op het WWDC verschijnt, echter zal het grotere scherm en geïntegreerd thuisknop voorlopig exclusief voor de iPhone 8 zijn weggelegd. De iPhone 8 wordt dit najaar verwacht.

Lees ook: Nieuwe iPad Pro 10,5 inch tijdens het WWDC?


Reacties


  • Nick Seamore

    29 mei 2017 om 11:48

    Ik vind hem erg mooi, niet dat roze maar het concept staat me wel aan. Zou moeilijk kiezen zijn voor me om voor een 8 of nieuwe SE te gaan.

  • William

    30 mei 2017 om 12:25

    Persoonlijk denk ik niet dat Apple deze stap zal zetten. Zeker als je kijkt hoe ze het in het verleden hebben gedaan. Ik denk dat als er een opvolger komt voor de SE dat deze de button van de huidige iphone 7 zal krijgen.

Een reactie toevoegen: