31 mei 2017

iFunSnelheidstest tussen iPhone 6s en Samsung Galaxy S8

Samsung galaxy s8 en iPhone 7

De nieuwe Galaxy S8 van Samsung is nu een tijdje te koop. De nieuwe smartphone is erg 'futuristisch' en heeft een compleet nieuw design t.o.v. de vorige generatie. Op gebied van prestaties doet de S8 zeker niet onder, maar hoe presteert deze t.o.v. de 'oude' iPhone 6s?

De nieuwe Samsung Galaxy S8 is uitgerust met 4GB RAM werkgeheugen en een 10nm octa-core processor. Dat klinkt indrukwekkend, maar of het dat ook? We weten allemaal dat Apple een meester is in het op elkaar afstemmen van hard- en software, maar is de iPhone 6s ook daadwerkelijk sneller dan de nieuwe S8?

Snelheidstest iPhone 6s en Samsung Galaxy S8

In onderstaande video van phonebuff kun je een snelheidstest bekijken tussen beide smartphones, welke is het snelst? Je zal merken dat beide telefoons voordelen hebben, zo is de iPhone in de meeste gevallen het snelst. Zo volbrengt de iPhone de taken binnen 1 minuut en 34 seconden, de S8 doet dit binnen 1 minuut en 41 seconden.

Wanneer een reeks van apps achter elkaar worden opgestart is de iPhone beduidend sneller en wint deze de test. Echter wie in het bezit is van een S8 hoeft zeker niet te klagen. Bekijk de volledig resultaten in onderstaande video.

Bekijk ook: Vergelijking: Samsung Galaxy S8+ en iPhone 7 Plus (video)


Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen: