2 juni 2017

iOS 11Fantastisch iOS 11 concept dat hopelijk Apple inspireert

De afgelopen tijd hebben we een hoop iOS 11 concepten voorbij zien komen, maar degene die we vandaag laten zien is vrijwel de beste. Aanstaande maandag zal Apple iOS 11 uit de doeken doen en weten we eindelijk wat we dit najaar kunnen verwachten op software gebied.

Veel over iOS 11 is nog niet bekend, de geruchten spreken momenteel van FaceTime groepsbellen, aanpasbaar bedieningspaneel, donkere modus en meer. Alle geruchten en verwachtingen voor het WWDC en iOS 11 kun je hier terugvinden. In het volgende iOS 11 concept kun je een hoop handige functies en opties zien, maar vooral een aantal verbeteringen.

iOS 11 concept

klik hier voor meer foto's

iOS 11 concept toont Siri, unieke camera-functies en meer

Een groot applaus voor Litaya, deze designer heeft een fantastisch iOS 11 concept gemaakt en enkele interessante opties toegevoegd. Officieel is het niet, maar het zou zomaar Apple kunnen inspireren. Niet alles is even goed doordacht zo is het vandaag-widgetscherm wel erg chaotisch, maar sommige opties zijn erg handig. Denk hierbij aan het pauzeren tijdens het filmen, integraties voor apps van derden in de camera app zelf, verbeterd Dock en meerdere gebruikers. Het volledige concept en opties bedacht door Litaya kun je hieronder bekijken.

Bekijk ook: Alle verwachtingen voor WWDC 2017


Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen: