7 juni 2017

iFunEerste indruk: iMac Pro, HomePod en overige nieuwe producten

Afgelopen maandag heeft Apple een hoop nieuwe producten gelanceerd en aangekondigd. Voor het eerst in jaren stond de WWDC Keynote niet alleen in het teken van software, maar ook hardware. Zo heeft Apple de gehele MacBook-lijn voorzien van een kleine update, iMac vernieuwd en een nieuwe iPad Pro 10,5-inch uitgebracht. Daarnaast heeft Apple een nieuwe iMac Pro aangekondigd en een slimme speaker: HomePod.

Na afloop van de keynote krijgen journalisten en genodigden de kans om de nieuwe producten en software te bekijken en testen. Ook dit jaar was dit het geval en leverden enkele bijzondere video's op. De pers is erg enthousiast over de HomePod, het geluid is krachtig en bijzonder goed. Niet te vergelijken met huidige generatie slimme speakers. De HomePod is ook meer een high-end speaker dan een slimme 'Siri speaker'.

Video's tonen eerste indrukken van iMac Pro en HomePod

In onderstaande video's kun je pers en genodigden zien die de iMac Pro en HomePod alvast hebben kunnen bewonderen. Ook is de nieuwe iPad Pro met iOS 11 aanwezig, de iPad Pro is pas vanaf volgende week verkrijgbaar (nu al te bestellen). De iMac Pro en HomePod worden pas in December verwacht in de eerste groep landen, wij zijn pas begin 2018 aan de beurt. Bekijk de video's om alvast een eerste indruk te krijgen.

iMac Pro

HomePod

iPad Pro 10,5-inch


Reacties


  • escom

    10 juni 2017 om 9:53

    Ziet er een prachtig toestel uit. Maar het liefste zou ik zien dat Apple nog eens uitpakte met een nieuw “mechanisch” toetsenbord met alle toetsen die nu op het uitgebreide toetsenbord staan. En daar mag een prijs tegenoverstaan want zo iets kan je niet voor 49 euro leveren. Men heeft die prachtige dingen ooit gehad en is er mee gestopt maar ik vind dat ze kwalitatief veel beter waren dan het huidige spul en ze gaven je pas een echt computergevoel. Ik vrees echter dat het ijdele hoop zal blijven.

Een reactie toevoegen: