5 juni 2017

NieuwsNieuwe 10,5-inch iPad Pro aangekondigd

ipad pro

Niet geheel onverwacht heeft Apple vandaag nieuwe iPads gelanceerd. Dit zijn de opvolgers van de eerste generatie iPad Pro. Naast een upgrade van de eerste 12,9-inch versie heeft Apple ook een compleet nieuwe iPad op de markt gebracht genaamd de iPad Pro 10,5-inch.

Het 10,5-inch model is ongeveer even groot als de 9,7-inch iPad echter is de behuizing 40% kleiner. Hierdoor past er een groter scherm in dat precies tussen het 9,7 en 12,9-inch model in zit. De nieuwe iPad Pro heeft uiteraard ondersteuning voor de Apple Pencil en bevat ook een smart connector.

iPad Pro 10,5-inch

Zoals al eerder vermeld is de nieuwe iPad Pro ongeveer even groot als zijn 9,7-inch broertje. De nieuwe iPad Pro bevat een A10x processor en is beschikbaar in een 64GB, 256GB of 512GB uitvoering. Het True Tone scherm is 50% helderder en beschikt over ProMotion, dit houdt in dat het scherm kan verversen met een waarde van 120Hz. Hierdoor reageert deze nauwkeuriger, denk hierbij aan de Apple Pencil of bij het uitvoeren van taken.

De iPad Pro heeft dezelfde camera als de iPhone 7 inclusief een retina flitser en ondersteuning voor 4K video's en Live Photos. Goed nieuws, wie de iPad snel wil opladen kan dit want de de iPad Pro heeft ondersteuning voor snel laden, mits er gebruik wordt gemaakt van de officiële USB-C adapter.

De nieuwe iPad Pro is vanaf nu te bestellen in de Online Apple Store en wordt volgende week geleverd. Waarschijnlijk zal de nieuwe iPad Pro dan ook te koop zijn in de Apple Store en Premium Resellers.

Klik hier voor meer informatie over de nieuwe iPad Pro of om deze te bestellen

iPad Pro 12,9-inch voorzien van een kleine upgrade

Naast de compleet vernieuwde iPad Pro 10,5-inch heeft Apple ook de iPad Pro 12,9-inch voorzien van een kleine upgrade. Deze heeft een A10x-processor gekregen en een True Tone-display met een bredere kleurenweergave (P3). Daarnaast bevat deze uitvoering ook dezelfde iPhone 7 12-megapixel iSight-camera met flitser, plus ondersteuning voor Live Photos en 4K-video. Uiteraard ook een 7-megapixels FaceTime camera met retina flash ondersteuning. De iPad 12,9 is vanaf vandaag beschikbaar in een 64GB, 256GB of 512GB uitvoering en wordt volgende week geleverd.

Klik hier voor meer informatie over de vernieuwde iPads of om deze te bestellen

Lees ook: Nieuwe en handige functies voor iOS 11Reacties


  • Lara

    5 juni 2017 om 21:28

    Heh, balen dat ik net twee weken geleden een nieuwe iPad gekocht heb…

  • Richard IJzermans

    5 juni 2017 om 22:47

    Gewoon even contact opnemen met apple support, mogelijk kun je hem nog terugsturen!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!