10 juni 2017

iOS 11Snelheidstest tussen iOS 11 en iOS 10.3.2

iOS 11 beta

Nu iOS 11 in beta is willen veel iPhone en iPad gebruikers de software nu al testen op hun apparaten. Echter is iOS 11 beta momenteel alleen beschikbaar voor ontwikkelaars of personen die hun iPhone, iPad of iPod Touch geregistreerd hebben bij een bevriende ontwikkelaar. Als gewone iOS gebruikers kun je de publieke beta’s eind juni installeren op je iPhone, iPad of iPod Touch. klik hier voor meer informatie.

Toch herhalen we iedere keer, installeer beta's alleen op apparaten die je niet dagelijks gebruikt. Bij problemen kan een volledige herstel van je toestel noodzakelijk zijn. Wie hier nog niet van overtuigd is kan de volgende video's bekijken. Hierin wordt namelijk iOS 11 en iOS 10.3.2 op gebied van snelheid met elkaar vergeleken.

iOS 11 en iOS 10.3.2 snelheidstest

YouTuber iAppleBytes heeft iOS 11 aan een snelheidstest onderworpen en vergelijkt deze met iOS 10.3.2. Deze test wordt niet op één iPhone uitgevoerd, maar op een iPhone 6s, iPhone 6 en iPhone 5s. Het zal je onmiddellijk opvallen dat iOS 11 stukken trager is dan iOS 10, vooral opstarten en applicatie laden duurt langer. Dat is niet vreemd, beta's staan er om bekend dat ze trager zijn dan de uiteindelijke release.

Beta-software bevat vaak een groot aantal bugs en kan een negatieve invloed hebben op de batterijduur van je toestel. Daarnaast is het mogelijk dat bepaalde apps niet werken of problemen ondervinden. Dat is ook de reden waarom Apple pas later de publieke beta uitbrengt, de meest hardnekkige bugs zijn dan opgelost. De snelheidstest kun je hieronder bekijken.


Reacties


  • Philip

    10 juni 2017 om 14:05

    Zinloze test. Als je iets representatiefs wil testen, vergelijk dan met de beta van 10.3.2 …

Een reactie toevoegen: