23 december 2012

iFunDe iPhone 6 in beeld

Het is weer zover, een nieuw concept voor de iPhone 6 is geboren. De laatste tijd duiker er wel meer ideeën op over de nieuwe generatie iPhone die in alle waarschijnlijkheid in 2013 de consumenten zal bereiken. Dit maal is de iPhone 6 wel erg speciaal.

Hij is namelijk volledig van glas. Ultra scherp retina scherm, snel, veilig en magisch. Met behulp van je vingerafdruk kun je bepaalde handelingen beveiligen, de transparantheid kan aangepast worden waardoor het mogelijk is om door je iPhone te kijken, enzovoorts. Bekijk onderstaande video die al deze punten samenvat en de werking toont.


Reacties


 • Valen10

  23 december 2012 om 20:43

  Lekker terug vinden zo’n transparant schermpje als die op tafel ligt….

 • Marcel Kraan

  23 december 2012 om 23:46

  Nou zo inventief waren ze de afgelopen keer niet.. ik denk dat er in de iPhone6 een breedere batterij inzit… anders wat plutonium… kan ik ten minste een hele dag werken erop.

 • Rob

  24 december 2012 om 10:27

  Vraagje is de batterij ook doorzichtig of wat? Ik denk dat het beveiligen met vingerafdrukken wel kan komen aangezien Apple een bedrijf heeft opgekocht wat gespecialiseerd is in die soort beveiliging.Het zou mooi zijn maar ik denk ook een stukje duurder.

 • Rob

  24 december 2012 om 21:57

  Was het nu al 1 april?

Een reactie toevoegen:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!