13 juli 2013

iCloud.com bij de lancering van iOS 7

new icloud logoiCloud is sinds iOS 5 een vast begrip in de wereld van Apple. Via je iDevice, Mac en via de website iCloud.com heb je altijd toegang tot je Mail, Contacten, Agenda, enzovoorts. De website van iCloud ziet er zeer iOS 6 en Mountain Lion uit, dat is zo 2012.

Met de komst van iOS 7 zal naar alle waarschijnlijkheid ook de iCloud website worden voorzien van nieuwe iconen en layout. Hoe deze eruit komen te zien is nog niet bekend, maar op het wereldwijde web duiken al verschillende concepten op van de nieuwe iCloud.com. De concepten kun je hieronder bewonderen.

IC2

IC3

IC4

IC5


Reacties


 • Michael

  14 juli 2013 om 1:19

  Wouw, dat ziet er wel erg crappy uit voor een mockup :/ gewoon uitgerekte iPad screenshots. (de onderste 2 dan). Ben benieuwd hoe iCloud er uit gaat zien na iOS 7, zal inderdaad ongetwijfeld een vernieuwd design krijgen.

 • Rene

  14 juli 2013 om 23:14

  Ik hoop dat het een slechte grap is de hele ios 7 ziet er niet uit
  dit hadden ze beter moeten uitwerken
  kijk alleen al naar de iconen
  de kleuren licht en donker lopen door elkaar in het zelfde icoon (onder naar boven of boven naar onder) het detai dat ios 6 had was erg mooi nu willen ze naar te simpel met een minimale afwerking erg jammer

 • toineenzo

  17 juli 2013 om 19:06

  @MichaelZekers, super slecht. Bij de eerste foto, de achtergrond gaan ze écht niet gebruiken, zo iOS 5 ;-)@ReneDat vind ik niet hoor. Ze hebben er heel lang over nagedacht, daarom was het ook wat stil bij Apple. Er zitten echt nog wel wat details in. En is een retina scherm dan geen detail? ;-)

Een reactie toevoegen: