6 januari 2015

Download de nieuwe appletips.nl app! DOWNLOAD GRATIS

CarPlayIedere auto kan straks CarPlay gebruiken dankzij Parrot

Eerder deze week heeft Parrot een nieuw autosysteem aangekondigd die het mogelijk maakt om CarPlay in iedere auto te installeren. Het systeem (modelnummer RNB6) heeft een 7-inch HD (720p)-scherm en kan vrijwel in iedere auto worden gemonteerd. Opvallend is dat het autosysteem van Parrot draait op Android 5.0, maar biedt ondersteuning voor zowel CarPlay als Android Auto.

Bijkomend voordeel: wanneer er geen iPhone of Android-smartphone verbonden is kan het systeem toch nog worden gebruikt voor onder andere navigatie. Parrot heeft het systeem nog maar alleen voorgesteld, er is nog geen naam, noch prijs bekend. Wel weten we dat het apparaat eind dit jaar op de markt komt. Meer over dit Parrot autosysteem zie je in onderstaande video.

Naast Parrot heeft ook Volkswagen een nieuw MIB II-systeem aangekondigd. Dit systeem maakt het ook mogelijk CarPlay te gebruiken in de nieuwe Volkswagens, dit systeem komt ook eind 2015 beschikbaar in Europa en de VS. Wanneer en het prijskaartje zijn nog niet bekend.Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!