21 juli 2017

iFuniPhone 8 conceptvideo met edge-to-edge scherm

iPhone 8 concept uitgelicht

Hoe de nieuwe generatie iPhone er daadwerkelijk uit gaat zien weten we pas dit najaar. Naar alle waarschijnlijkheid zal Apple tijdens een speciaal evenement in september de nieuwe iPhone uit de doeken doen.

Toch zijn er al een aantal feiten bekend, zo krijgt de iPhone 8 (ook wel iPhone Edition genoemd) een OLED-scherm en is het scherm groter dan de huidige generatie. Ook zal de iPhone beschikken over een kleinere behuizing (schermrand) en wordt de camera niet horizontaal, maar verticaal geplaatst. Op dit moment zijn er een hoop designers die met deze geruchten en feiten aan de slag gaan en hun eigen iPhone 8 ontwerpen.

iPhone 8 conceptvideo voorbeeld

iPhone 8 concept met edge-to-edge scherm

De Oekraïense ontwikkelaar/designer Vladimir Obshansky heeft een behoorlijk realistisch ogende conceptvideo gemaakt. Deze toont een edge-to-edge scherm van 5,8 inch, een verticale camera en is in het scherm de thuisknop met Touch ID verwerkt. In de video geeft hij een waterdicht toestel weer en kan deze draadloos opladen.

Zijn eigen kijk op de iPhone is vooral terug te vinden in de kleuren. Uiteraard traditioneel zwart en wit, maar ook zilver, goud, rood en roségoud. Alleen is niet de gehele achterkant voorzien van deze kleur, maar slechts de zijkant en Apple logo. Erg onwaarschijnlijk lijkt ons, maar wel origineel.


Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen: