24 juli 2017

iFunSiri speelt de hoofdrol in deze mini actiefilm met Dwayne Johnson

Siri icoon 2017

Apple heeft een nieuwe commercial uitgebracht met niemand minder dan Dwayne Johnson, beter bekend als 'The Rock'. Apple heeft deze reclame zodanig gebracht dat iedereen dit weekend even dacht dat het om een nieuwe film van Johnson ging.

Echter mag de commercial van bijna vier minuten gerust een mini actiefilm genoemd worden waarin The Rock een wel heel opmerkelijke sidekick heeft. Het is niemand minder dan Siri, de spraakassistent van de iPhone en sinds macOS Sierra ook van de Mac. The Rock kondigde gisteren via de social media aan dat er een bijzondere samenwerking tussen hem en Apple tot stand was gekomen. Kosten nog moeite werden gespaard en Dwayne liet trots een tot in de puntjes verzorgde filmposter zien met hem en Siri in de hoofdrol.

The rock en siri in de hoofdrol

Siri te zien in een mini actiefilm

Vandaag werd alles duidelijk dat het om een commercial gaat voor de iPhone 7, echter is het meer dan de moeite waard om deze video van bijna vier minuten te bekijken. Je krijgt namelijk een complete actiefilm te zien met Dwayne en Siri in de hoofdrol. De 'film' heet: The Rock x Siri: Dominate the day en is hieronder volledig te bekijken.


Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen: