9 november 2012

Is Siri sneller dan haar concurrent Google Voice Search?

Eind augustus kondigen Google al de 'Google Voice Search' mogelijkheid aan voor de iPhone, iPod Touch en iPad, echter was deze nog niet onmiddellijk beschikbaar in de iOS App Store. Vorige week heeft Apple echter de applicatie goedgekeurd en kunnen we gebruik maken van de Siri look-a-like van Google.

Google Voice Search werkt op dezelfde manier als Siri, je vraagt de applicatie iets uit te voeren en Google zal de gesproken vraag beantwoorden en uitvoeren.Opmerkelijk is dat de applicatie de Nederlandse taal begrijpt en kan toepassen, echter is de Google Voice Search functie beperkt in het Nederlands.

Zo kun je enkel zoeken op google met behulp van spraak. Vragen met betrekking tot routebeschrijvingen, sportuitslagen, weersverwachtingen, enzovoorts kan Google niet beantwoorden. Maar dan de ultieme vraag: is Siri sneller dan zijn concurrent? In onderstaande video wordt Siri en de Google Voice Search app met elkaar vergeleken.

Google Voice Search kun je via onderstaande link downloaden, om er gebruik van te maken is het voldoende om de applicatie op te starten en te tappen op de microfoon. Spreek vervolgens je zoekopdracht uit.

Google
GoogleCategorie: Utilities, Reference
Ontwikkelaar: Google, Inc.
iPad & iPhone  17+  226 MB DOWNLOAD GRATIS

Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen: