7 januari 2013

Download de nieuwe appletips.nl app! DOWNLOAD GRATIS

iFunKleurrijke Apple producten voor 2013

Een nieuw jaar, nieuwe kansen, nieuwe ideeën en vooral nieuwe Apple producten. Ondertussen zijn er al twee analisten die beweren dat er zoals vanouds een nieuwe iPhone zal uitgebracht worden. Peter Misek voorspelt dat de iPhone 5S al in juni zal gelanceerd worden met een extreem HD-retina scherm, NFC, betere camera en een langere batterijduur. Daarnaast verteld Brian White ons dat de 'iPhone 5S' niet verkrijgbaar zal zijn in alleen zwart en wit, maar ook andere kleuren.

Daarnaast zal niet alleen de nieuwe generatie iPhone voorzien worden van een kleurtje maar ook de iPad mini, de kleuren zijn te vergelijken met de huidige generatie iPod Touch. Eerder lieten we al weten dat de nieuwe generatie iPad waarschijnlijk een iPad mini XL zal worden. Uiteraard is nog niets bevestigd en blijft het bij één groot gerucht.

Vorig jaar maakte Martin Hajek uit Utrecht al een extreem goed lijkende productrendering van de iPhone 5, met behulp van bovenstaande geruchten heeft hij dit keer ook realistische renderings gemaakt voor de nieuwe generatie iPhone, iPad mini en iPad. Bekijk hiervoor onderstaande afbeelding.

Meer afbeeldingen kun je hier terugvinden.Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!