8 september 2017

Download de nieuwe appletips.nl app! DOWNLOAD GRATIS

iFunSnelheidstest tussen iPhone 7 Plus en Samsung Galaxy Note 8

samsung galaxy note iphone 7 plus

Niet alleen brengt Apple deze maand een nieuwe iPhone op de markt, ook Samsung Galaxy Note 8 is vanaf 15 september te koop. De nieuwe Galaxy is erg 'futuristisch' en heeft hetzelfde randloze design als de S8. Op gebied van prestaties en design doet de Note 8 zeker niet onder, maar hoe presteert deze t.o.v. de iPhone 7 Plus?

De nieuwe Samsung Galaxy Note 8 is uitgerust met 6GB RAM werkgeheugen en dezelfde s8 Exynos-chipset. Dat klinkt indrukwekkend, maar is het dat ook? We weten allemaal dat Apple een meester is in het op elkaar afstemmen van hard- en software, maar is de iPhone 7 plus ook daadwerkelijk sneller dan de nieuwe Note 8?

Snelheidstest iPhone 7 plus en Samsung Galaxy Note 8

In onderstaande video van EverythingApplePro kun je een snelheidstest bekijken tussen beide smartphones, welke is het snelst? Het is niet een gewone snelheidstest in een laboratorium, maar geen normale test met normale apps en processen. Je zal merken dat beide telefoons voordelen hebben, zo is de iPhone in de meeste gevallen het snelst. Zo volbrengt de iPhone de taken binnen 3 minuten en 21 seconden, de Note 8 doet hetzelfde in 5 minuten en 6 seconden.

Wanneer een reeks van apps achter elkaar worden opgestart is de iPhone beduidend sneller en wint deze de test. Je merkt vooral dat de Note moeite heeft met verwerkingsprocessen van derden. Wellicht moeten deze apps nog geoptimaliseerd worden voor de Note 8. Uiteindelijk blijft het appels met peren vergelijken, echter is het resultaat wel bijzonder te noemen. Echter wie in het bezit is van een Note 8 hoeft zeker niet te klagen. Bekijk de volledig resultaten in onderstaande video.Reacties


 • jvh

  8 september 2017 om 18:18

  Hopelijk vliegt ie nie weer in brand …

 • marco

  10 september 2017 om 2:46

  Hopelijk vliegt ie juist wel in de fik..
  Maar ja helaas zullen ze het wel onder de knie hebben, Wat moet je nou met een “namaak” smartphone… het is allemaal begonnen met de iPhone (daarvoor bestond dit type phone niet zozeer) en de basisprincipes van de rest is slecht gekopieerd en gejat…

  Jammer.. (en de waarheid)

Een reactie toevoegen:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!