23 april 2016

iFunSpott: Koop wat je ziet op tv (België)

Het Belgische startup bedrijf Appiness heeft de app van de toekomst uitgebracht, de app Spott herkent namelijk naar welk programma je aan het kijken bent op TV en in de app kun je dan zien welke producten worden gebruikt en kun je ze gelijk aanschaffen.

Net als Spotify of Shazam luistert de applicatie naar de omgeving en word het programma herkent. Op moment van schrijven worden enkel Belgische televisieprogramma's herkent zoals Dagelijkse Kost en De Keuken van Sofie. Maar ook bijvoorbeeld the Big Bang Theory zit in de database.

Zodra de app verbonden is en het programma heeft herkent zal deze live de producten aanprijzen die op dat moment in beeld zijn. Je kan de producten snel aan een wishlist toevoegen en later kopen, aankopen gebeuren via een in app browser.

spott app uit belgie

Spott alleen nog maar beschikbaar in België

De app is momenteel enkel in België te downloaden en te gebruiken maar in de toekomst zal dit zeker nog uitgebreid worden naar overige landen. In Nederland kun je bijvoorbeeld tijdens RTL programma's de RTL XL app openen voor meer informatie over het programma of eventuele producten die worden getoond.

Klik hier om de Spott app te downloaden voor iPhone, iPad en iPod Touch. Meer info over Spott vind je terug op deze websiteGerelateerde tips:


Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!