20 juni 2016

iFunTeksteditor voor iOS in de maak?

teksteditor icon OS X Mac

Gebruik jij vaak Teksteditor in OS X op je Mac en heb je ook een iPhone of iPad dan is er misschien wel goed nieuws. Tijdens een WWDC workshop zagen ontwikkelaars wel iets heel bijzonders op het scherm verschijnen.

Op het beginscherm van de gekoppelde iPad, die gebruikt werd voor de presentatie, was het Teksteditor-icoon te zien. Dit zou kunnen betekenen dat Apple de applicatie ook voor iOS wilt uitbrengen.

Teksteditor beschikbaar in iOS 10?

De iPad waar het Textedit-icoon op te zien was draait iOS 10, het zou dus mogelijk kunnen zijn dat Apple de applicatie uitbrengt dit najaar samen met iOS 10. Echter is niets zeker, wel zou het een logische stap zijn dat Apple Teksteditor naar iOS brengt.

Op de Mac wordt de app door veel mensen gebruikt en bestanden kunnen worden bewaard in iCloud, echter heb je nu niet de mogelijkheid om je teksten te raadplegen op een iOS-apparaat. Op onderstaande afbeelding is het icoon te zien.

Teksteditor naar iOS?

Ook toont de iPad het Game Center icoon, dat is wel opvallend vermits in de eerste beta van iOS 10 deze app niet meer beschikbaar is.

Lees ook: Kom alles te weten over iOS 10 in deze uitgebreide FAQ


Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!