12 september 2012

iFunVideo: De nieuwe iPhone

Om 19 uur Nederlandse tijd is het dan zover, Apple's 'It’s almost here' media event zal dan van start gaan. Via onze liveblog proberen wij jullie op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen op de Keynote in San Francisco. Om jullie al goed voor te bereiden krijgen jullie nog vlak voor de keynote de laatste geruchten op een rij in onze vijfdelige iFun Special. Welke producten mogen we verwachten volgens de geruchten?

Al maanden duiken er iPhone 5 prototypes op over de hele wereld. De kans is erg groot dat ook daadwerkelijk de iPhone 5 zal worden voorgesteld vanavond. Niets weten we zeker over het design en functies van de nieuwe iPhone, maar door de vele geruchten en prototypes kunnen we bijna over een aantal dingen zeker zijn. Daarom heeft Sam Beckett een prachtige concept video gemaakt die de verbeteringen laat zien. Bekijk hiervoor onderstaande video:

In bovenstaande video zien we een vingerafdrukscanner, de kans dat dit aanwezig zal zijn in de nieuwe iPhone is erg klein. Als dit de nieuwe iPhone zal worden weten we binnen enkele uren.

Eerder uitgebrachte artikels in de iFun Special:

De nieuwe iPod Touch
De magische iPhone 5
De iPad Mini


Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen: