25 oktober 2012

Instabar: Eenvoudig je Instagram feed bekijken via de OS X menubalk

Wanneer je net als ik een grote liefhebber bent van Instagram dan is het volgende artikel zeker interessant. In de Mac App Store zijn er verschillende applicaties die het mogelijk maken om de Instagram feed te bekijken, afbeeldingen van je vrienden te 'liken' en een leuke reactie te schrijven bij een afbeelding.

Daarnaast kun je zelfs gehele feeds of afbeeldingen downloaden lokaal op je Mac. Echter is er in de Mac App Store een vrij handige applicatie te downloaden die het gebruik van Instagram eenvoudig houdt.

Het doel van Instabar is vrij simpel, gewoon je feed kunnen bekijken rechtstreeks vanuit de menubalk in OS X zonder te veel afleiding. Het is mogelijk om foto's van je vrienden te 'liken', naast je persoonlijke feed kun je ook de populairste afbeeldingen bekijken en uiteraard ook je eigen afbeeldingen in je profiel.

Helaas is het nog niet mogelijk om een reactie te schrijven op een afbeelding, wat persoonlijk een groot gemis is, echter hebben de ontwikkelaars laten weten dat de applicatie in ontwikkeling blijft en er snel een nieuwe versie beschikbaar is.

Instabar kun je voor slecht €0,79 in de Mac App Store aanschaffen.

Instabar Pro
Instabar ProCategorie: Social Networking, Photography
Ontwikkelaar: Limit Point Software
Mac OS X  12+  3 MB DOWNLOAD  € 2.29

Er is een gratis variant beschikbaar in de Mac App Store, op deze manier kun je al kennis maken met Instabar. Echter is het niet mogelijk om je persoonlijke feed te bekijken, maar wel de populairste foto's.

Meer applicaties kun je hier terugvinden.Reacties


 • Mondo

  25 oktober 2012 om 11:16

  Dan vind ik Candybar toch beter.

 • Jonas Fabry

  25 oktober 2012 om 17:12

  Alweer een supertip,
  Ik ga hem direct kopen!! ^^

 • Mondo

  26 oktober 2012 om 17:17

  Ik bedoel: carousel, niet candybar.

 • Julie

  29 oktober 2012 om 13:46

  Ik heb instabar op mijn mac gedownload, maar ik krijg de app niet gesloten. Tips? Echt raar….

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!