30 juni 2011

Interessante Cydia packages – Deel 2

Gezien het succes van het vorige artikel én de vraag naar meer interessante Cydia packages, heb ik besloten om er een tweede artikel over te schrijven. Ook deze keer zal ik weer een aantal gave tweaks bespreken. Tevens zal ik een aantal suggesties uit de reacties van het vorige artikel bespreken! Suggesties voor een eventuele derde versie van dit onderwerp mogen in de reacties worden geplaatst.

TetherMe

Nog een mooie tweak is "TetherMe". Deze tweak zorgt ervoor dat je tethering op je iPhone kunt gebruiken, zelfs als je provider dit niet ondersteunt. Het werkt via de officiële interface van tethering en ziet er daarom erg professioneel uit. Ook deze tweak is verkrijgbaar via de repository van BigBoss.

httpv://www.youtube.com/watch?v=NcdUvS2gkwM

Remove Background

Deze tweak is geweldig voor alle multitasking gebruikers. Vind jij het ook zo vervelend om constant alle applicaties die nog open staan af te moeten sluiten? In mijn geval gaat dit vaak om ±8 pagina's met apps en dat kost best veel tijd. "Remove Background" zorgt ervoor dat alle apps in de multitaskingbar in een keer worden afgesloten. Je kunt zelf aangeven welke apps altijd open moeten staan. Op deze manier scheelt het je veel tijd en heb je met 1 druk op de knop weer een mooie, lege multitaskingbar. Ook deze tweak is verkrijgbaar via de Bigboss repository.

httpv://www.youtube.com/watch?v=NtTpy3cVhnE

Synchronicity

Eigenlijk wordt deze tweak onnodig bij de release van iOS5. Deze tweak zorgt er namelijk voor dat je je iPhone kunt gebruiken terwijl deze aan het synchroniseren is. Synchronicity is verkrijgbaar via de BigBoss repository en kost $2,- Ideaal voor bijvoorbeeld iPhone 3G gebruikers die de iOS5 update niet kunnen uitvoeren. Hieronder een filmpje van de werking.

httpv://www.youtube.com/watch?v=VdlXCNDKs6w

Let op: Het installeren van Cydia packages is niet altijd zonder risico! In het ergste geval kan het verkeerd gebruiken van een tweak leiden tot een restore van je iDevice. Voer handelingen alleen uit wanneer je zeker weet wat je aan het doen bent.Reacties


 • Krampos

  30 juni 2011 om 17:47

  Kijk uit bij remove backgounder. Daar zit er eentje van tussen die niet NIET werkt. (lees: iPhone dood-> herstellen)

 • Patrick

  30 juni 2011 om 23:54

  Zijn er ook mooie tweaks voor de iPad ?

 • Justin Scheggetman

  1 juli 2011 om 21:11

  @Patrick Vast en zeker! Alleen ben ik op dit moment iPadloos, en kan ik het dus helaas niet testen.

 • Alexis

  11 juli 2011 om 13:51

  Hallo,
  ik wil graag Cydia Downloaden
  maar ik kan het niet downloaden op mijn iTouch 4G met IOS 5
  kan iemand me helpen?

 • Theo

  19 juli 2011 om 16:16

  Hallo kan ik ook ergens rechtstreeks muziek downloaden op mijn iphone

 • Ralph

  19 juli 2011 om 16:27

  @Theo, kijk eens naar de cydia app ‘Free Music’

 • Theo

  20 juli 2011 om 18:01

  Dank je ralph maar dan vraagt hij om een originele i downloader

 • jerry.w

  24 juli 2011 om 18:23

  @alexis, probeer youtube eens, type maar in iOS5 beta 4 jailbreak…. dan vindt je wel goede video’s, maar let op! deze jailbreak is tethered (elke keer opnieuw aan de computer verbinden en jailbreaken om opnieuw op te kunnen starten) succes!

 • Leon

  27 juli 2011 om 10:02

  Middels “multicleaner’ kan je met de sleep button alle background draaiende programma’s in 1x sluiten voor zowel iphone als ipad…

 • marc

  6 augustus 2011 om 18:24

  hoi, keb een iphone 4 en is niet jailbroken..begreep dat ik Cydia kon installeren maar krijg in itunes een foutmelding met code 0xE800801C.
  Can some one help me thrue this? marc

Een reactie toevoegen: