6 december 2016

BETAZesde publieke beta iOS 10.2 en macOS Sierra 10.12.2 beta 5 nu beschikbaar

ios 10.2 logo

Apple heeft de zesde, en waarschijnlijk de laatste, publieke beta van iOS 10.2 uitgebracht en macOS Sierra 10.12.2 beta 5 beschikbaar gesteld. Ontwikkelaars kunnen ook de iOS 10.2 beta 6 downloaden, maar ook macOS 10.12.2 beta 5 en watchOS 3.1.1 beta 5.

Voor macOS en watchOS moet je voor Nederlandse en Belgische gebruikers niet al te veel nieuwe opties verwachten. In deze software-updates worden vooral problemen opgelost en nieuwe emoji's en wallpapers toegevoegd. Daarentegen krijgt iOS 10.2 wel een aantal nieuwe opties. Zo nieuwe emoji's en widgets, maar ook verbeteringen in de Muziek app en het volledig kunnen uitschakelen van stembediening. Wat er allemaal precies nieuw is in iOS 10.2 vind je hier allemaal terug.

Publieke beta's zijn tegenwoordig stabieler en kunnen perfect gebruikt worden. Echter raden we aan de beta's alleen te installeren op apparaten die je niet dagelijks gebruikt. Bij problemen kan een volledige herstel van je toestel noodzakelijk zijn.

Ben je aangemeld als publieke tester? Dan kun je de publieke iOS 10.2 beta 6 downloaden en installeren vanaf je iPhone, iPad en iPod Touch via: Instellingen ▸ Algemeen ▸ Software-update of via iTunes. Klik hier voor meer informatie over het update op andere apparaten. macOS Sierra 10.2.2 beta 5 kun je downloaden via de Mac App Store ▸ Updates.

Wat is er nieuw in iOS 10.2 beta 6?

In iOS 10.2 beta 6 zijn er geen nieuwe functies toegevoegd en zijn alleen bugs en problemen opgelost. In de Verenigde Staten zijn er meer aanbieders beschikbaar voor de single sing-on functie. De uiteindelijke release van iOS 10.2 en de overige updates wordt volgende week verwacht.

ios 10.2 beta 1, voorbeelden

Aanmelden voor publieke beta's voor iOS 10 en macOS Sierra

Door in te loggen met je Apple ID op deze pagina is het mogelijk om je aan te melden voor de publieke beta’s. Hoe je de beta's installeert op jouw iPhone, iPad, iPod Touch of Mac lees je hier, samen met extra informatie, terug.

Lees alles over de nieuwe software-updates

iOS 10 en macOS Sierra bevatten een hoop nieuwe functies en mogelijkheden. Deze hebben we al uitgebreid besproken en vind je hieronder terug.

Alle tips voor iOS 10
Alle tips voor macOS Sierra

Problemen met de publieke beta? Dan kun je deze eenvoudig downgraden naar iOS 10.1. De procedure voor iPhone, iPad en iPod Touch vind je hier terug.

Lees ook: Het macOS of iOS beta-programma verlaten (afmelden)Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen: