10 januari 2012

iOS 5iOS 5: items verwijderen met een swipe

Sinds iOS 5 heeft Apple de mogelijkheid toegevoegd om individuele nummers uit de bellerlijst te verwijderen. Open hiervoor de Telefoon applicatie en selecteer de optie 'Recent' onderin het scherm.

Zoek nu naar het gewenste nummer en verwijder deze door een horizontale swipe beweging over het item te maken, de richting maakt hierbij niet uit. Automatisch zal nu de knop 'Verwijder' verschijnen.

En dergelijk optie is ook toegevoegd aan de muziek en video app. In de muziek app kun je muzieknummers verwijderen vanuit de menu opties Afspeellijst, Artiest en Nummer. In de Video's heb je de mogelijkheid om een video te verwijderen. Dit kan heel erg handig zijn als je opeens extra opslagruimte nodig hebt.

De werking in beide app's is het zelfde als in de telefoon applicatie, maak een horizontale swipe over het selecteerde item om deze te verwijderen.Reacties


 • Leon

  10 januari 2012 om 10:08

  Is er ook een optie voor dit voor het adresboek? Want ik heb allemaal oudere nummers erin staan, die ik het liefst op een makkelijke manier wil wissen….

 • Jasper

  10 januari 2012 om 10:13

  @ leon,… Download ::CLEANUP::

  Nederlandse APP en Easy2Use!!

Een reactie toevoegen: