18 januari 2014

iOS 7iOS 7: De Niet storen functie altijd inschakelen

instellingen ios logo 7 retinaIn iOS 6 werd de functie 'Niet storen' geïntroduceerd, hiermee was het mogelijk om alle meldingen die het berichtencentrum ontvangt stil te houden. De functie kun je handmatig activeren of voor een bepaalde tijd (bijvoorbeeld 's nachts).

De 'oude' niet storen functie was alleen actief wanneer je iDevice vergrendeld was, in ontgrendelde toestand kreeg je wel meldingen binnen voorzien van geluid. Vanaf iOS 7 is het ook mogelijk om ontgrendelde toestand de meldingen (tijdelijk) uit te schakelen, volg hiervoor onderstaande stappen:

• Open 'Instellingen'
• Navigeer naar 'Niet Storen'
• Scroll naar de categorie 'Stilte'
• Vink de optie 'Altijd' aan

nietstorenaltijd

Wanneer je nu de 'Niet storen' functie activeert zullen alle meldingen worden stilgehouden, ook wanneer je iPhone, iPad of iPod Touch actief is. Uiteraard kun je 'Niet storen' snel in- of uitschakelen vanuit het bedieningspaneel (control center). Veeg hiervoor vanuit de onderkant van het scherm naar boven en tap op het 'maan'-icon.

Meer over iOS 7 kun je hier terugvinden.Reacties


 • Johan de Cock

  18 januari 2014 om 21:38

  Ik zie bij de Appletips rechts een advertentie staan van MacKeeper om de Mac op te ruimen. In de Applestore begreep ik laatst dat dit een onzin programma is en ik heb het om hun advies verwijderd van mijn MacBook.
  Ik begrijp niet dat er dan wel een Ad staat op deze site.

  Groet,

  Johan

 • Erix

  19 januari 2014 om 8:38

  Johan,

  RTL, NPO, enzovoorts maken ook reclame voor producten die misschien niet er toe doen of er andere beter zijn, maar het levert wel geld op. En daar is niets mis mee. Appletips verkoopt vast advertentieruimte en wie dat wil invullen mag dat doen. Dus een beetje cynisch van je.

  Ik heb overigens Mackeeper op mijn mac, ben er best tevreden over. Je moet wel niet iedere dag/week gebruiken. Paar keer op een jaar.

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!