2 maart 2017

iOS: Oproepen toestaan tijdens de niet storen functie

Niet Storen iCon iOS

Samen met iOS 6 werd de functie 'Niet storen' geïntroduceerd, hiermee is het mogelijk om alle meldingen die je in het berichtencentrum ontvangt stil te houden. De functie kun je handmatig activeren of voor een bepaalde tijd (bijvoorbeeld ‘s nachts). Wat de optie precies is en hoe het werkt lees je hier terug.

De functie houdt alle meldingen tegen, dus ook die van binnenkomende telefoongesprekken. Je hoort geen beltoon, het scherm zal niet oplichten en de beller krijgt een bezettoon te horen. Gelukkig kun je bij de niet storen functie instellen dat je oproepen van je favorieten of een bepaalde contacten wel wil ontvangen. Hierdoor zal er toch een beltoon klinken als je tijdens deze functie gebeld wordt door één van deze personen.

Oproepen van bepaalde contacten toestaan tijdens de niet storen functie

• Open 'Instellingen'
• Navigeer naar de optie 'Niet storen'
• Tik op 'Sta oproepen toe van'
• Kies vervolgens voor 'Favorieten' of een bepaalde groep

oproepen toestaan tijdens niet storen

Je favorieten vind je terug in de Telefoon applicatie op je iPhone. Open het tabblad 'Favorieten', met behulp van de plus-knop kun je meerdere contacten toevoegen. Klik hier voor meer informatie.

Daarnaast kun je ook groepen selecteren vanuit contacten. Zo kun je bijvoorbeeld een 'Niet storen'-groep aanmaken. Hoe je groepen in iOS kunt aanmaken lees je hier terug.

Lees ook: Alle geluiden van een bepaald persoon toestaan, ook tijdens niet storenReacties


 • W.Jonkmans

  26 mei 2016 om 1:05

  ” Niet storen functie ”

  Ook als ik mijn telefoon heb vergrendeld wil ik telefoontjes kunnen ontvangen.

  Als ik nl niet vergrendeld is het mij menig maal overkomen dat de telefoon in de broekzak, spontaan iemand gaat bellen. (Broekzakgesprek)

  Dus die functie moet je volledig zelf kunnen instellen.

 • Wesley Fabry

  27 mei 2016 om 8:21

  Dan kun je het beste gebruikmaken van een codeslot, dan heb je dit probleem niet. Dit kun je instellen via Instellingen ▸ Touch ID en toegangscode

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!