1 januari 2016

iOS 9iOS 9: Extra toetsenbordopties in Mail voor iPad

mail icon iOS

E-mailberichten opmaken in Mail gaat eenvoudiger dan ooit dankzij het nieuwe toetsenbord voor de iPad. Het toetsenbord in iOS 9 voor de iPad is grondig aangepast, zo is deze voorzien van een extra balk met tal van opties. In Mail heeft Apple nog extra opties toegevoegd.

Zo kun je snel vanuit deze balk de opmaak van tekst wijzigen, foto’s en video’s toevoegen of andere bijlagen, hoe je dit doet lees je hieronder terug.

Snel bijlage toevoegen

Open de Mail applicatie en maak een nieuw e-mailbericht aan of antwoordt op één. Vervolgens tik je op het tekstveld en voeg je de tekst toe. Zorg dat het toetsenbord actief is en markeer de tekst die je wilt aanpassen. Boven het toetsenbord kun je de opmaakknoppen selecteren. Ook vind je hier de mogelijkheid terug om een foto of video (camera) of bijlage (paperclip) toe te voegen aan het bericht.

Links van de balk vind een ongedaan-knop terug, maar ook de mogelijkheid om de gemarkeerde tekst te kopiëren, knippen of tekst te plakken. Deze opties zijn algemeen en vrijwel overal in iOS terug te vinden wanneer het toetsenbord actief.

Lees ook: Markeringen toevoegen aan de bijlagen in Mail vanaf iOS 9Reacties


  • Edwin

    2 januari 2016 om 9:42

    Super fijn

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!