19 augustus 2014

Mensen ontmoeten met behulp van de iOS Yep! app

yepiconMensen ontmoeten is dankzij de nieuwe manieren van communiceren een stuk eenvoudiger geworden, denk aan hierbij aan bijvoorbeeld Tinder of Grindr. Echter richten deze zich meer op een date of spannende ontmoeting met een klein avontuurtje.

Wanneer je hier geen zin in hebt, maar gewoon lekker iemand wil ontmoeten voor een kop koffie of ben je opzoek naar een Festival-maatje? Dan is er Yep!, met behulp van Yep! kun je opzoek gaan naar leuke mensen voor spontane ontmoetingen. Log in met je Facebook account en je kan onmiddellijk aan de slag. De werking is heel simpel, je geeft aan wat voor ontmoeting je tot stand wil brengen.

Je hebt de keuze uit lunchen, gezellig wat (koffie) drinken, samen sporten, naar een evenement, heerlijke wandeling of een special met eigen voorstel. Je verzoek word ingediend en Yep! gaat opzoek in de buurt (van je GPS-locatie) naar personen die precies hetzelfde willen. Dit verzoek blijft een uur actief, heb je binnen dit uur geen match wordt deze automatisch verwijderd zodat je geen achterhaalde verzoeken ontvangt.

yep1

Wanneer mensen op je verzoek reageren kun je beslissen of je een afspraak maakt of liever verder zoekt. Als beide toestemmen om samen wat te doen wordt er een spraak- of chatverbinding tot stand gebracht zodat je een tijd en plaats kunt afspreken.

Yep! begint zijn weg in Nederland te vinden, maar is momenteel nog niet extreem populair bij de smartphone gebruiker. Daarom brengen we jullie op de hoogte zodat meer mensen de app gaan gebruiken. Want geef zelf toe, met twee is leuker dan alleen. De applicatie is tot 1 januari 2015 gratis te downladen in de iOS App Store.


Helaas! De bovenstaande app is helaas niet meer beschikbaar in de App Store

Meer over Apps kun je hier terugvinden.Reacties


  • iMaf

    19 augustus 2014 om 14:43

    In de Belgische store is hem zelfs helemaal niet te vinden

  • Jacques

    19 augustus 2014 om 17:05

    Yep!changing the way people meet, kan ik op mijn ipad niet vinden in de App Store. Op mijn Mac wel, maar daar staat hij allen voor de Iphone!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!