2 juli 2013

iOS 6iOS Mail: De VIP-status van een contact verwijderen (Archief)

ios6-mailDe VIP-inbox in iOS 6 kennen we van OS X Mountain Lion. Met behulp van de nieuwe functie VIP’s is het mogelijk om bepaalde contactpersonen als VIP (belangrijke contactpersoon) te markeren. Hierdoor worden alle e-mails van de desbetreffende persoon weergegeven in de VIP inbox. Een contactpersoon VIP maken gaat als volgt:

Open een e-mail bericht van de persoon die je VIP wilt maken, tap vervolgens op de naam (in de selectie ‘Van’). Selecteer vervolgens de optie ‘Voeg toe aan VIP’. Automatisch wordt het VIP-contact toegevoegd aan iCloud en kun je alle berichten van deze persoon bekijken in de VIP-inbox. Om een VIP-contact vervolgens weer te verwijderen uit deze lijst dien je de onderstaande stappen te doorlopen:

Open de Mail applicatie en vervolgens de VIP-inbox. Selecteer een bericht van de persoon die je wilt verwijderen uit de VIP-contacten. Tap vervolgens op de naam van de persoon in het 'Van'-veld dat aanwezig is in het bericht.

vipdelete

Automatisch wordt er een nieuw venster geopend met meer informatie over je VIP-contact. Scroll vervolgens helemaal naar beneden en tap op de optie 'Verwijder uit VIP'. Onmiddellijk wordt de contactpersoon verwijderd uit de VIP-lijst en worden er geen berichten meer weergegeven in de VIP-inbox.

Dit artikel is verouderd, maar functioneert nog steeds. Klik hier voor een recentere uitleg voor deze functieReacties


 • ron

  29 januari 2017 om 15:19

  Hoe werkt het met MacBook Pro??
  Er staat niet hoe de VIP te verwijderen als de VIP geen mail meer heeft, maar nog wel in de VIPlijst van mijn mailprogramma staat!!Er blijft een onverwijderbare lijst van namen..
  De info is niet volledig, graag antwoord op deze vraag:
  Hoe kan ik VIPS verwijderen uit mijn apple mailprogramma als er geen mail meer is waarop de ster te zien is?

 • Wesley Fabry

  30 januari 2017 om 7:34

  @ron de tip gaat ook over iOS, niet Mac. Voor de Mac: https://www.appletips.nl/mail-vip-contacten-mac/

Een reactie toevoegen: