24 januari 2015

iOS 8iOS: Ontdek van welke nummers je ooit een preview hebt beluisterd

Natuurlijk heeft Apple het liefst dat je alle muziek koopt in de iTunes Store, daar is niet mis mee. Iedereen heeft wel eens een muzieknummer beluisterd in de iTunes Store, maar besloot toch om deze uiteindelijke niet te kopen.

Enkele dagen, weken, maanden later denk je terug aan dat ene nummer, maar je weet niet meer welke dat was. Is dat het geval dan kun je de geschiedenis van beluisterde previews in iTunes Store opvragen. Hoe lees je in onderstaande procedure.

Open de iTunes Store applicatie op je iPhone, iPad of iPod Touch en tap (tik) op de drie horizontale strepen bovenin de navigatiebalk. Vervolgens zal de verlanglijst openen, hier heb je meerdere tabbladen ter beschikking.

previews-bekijken

Tap op 'Previews' en bekijk de lijst. In dit handige overzicht vind je alle nummers terug waarvan je ooit een preview hebt beluisterd. Bovendien worden ze op datum getoond zodat je ongeveer een indicatie hebt waar je moet zoeken. Vanzelfsprekend kun je ze met één druk op de knop aanschaffen of beluisteren door op het nummer te tappen.

Meer over Muziek kun je hier terugvinden.Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!