26 december 2014

iOS: Toon afgeslagen activiteiten in de Agenda applicatie

Wie in het bezit is van een iCloud account kan op eenvoudige wijze contactpersonen uitnodigingen voor verschillende activiteiten met behulp van de Agenda applicatie. Dit is handig als je een vergadering of feestje hebt en iedereen in één keer wil uitnodigen.

Een persoon uitnodigen kun je doen door een afspraak aan te maken of te bewerken. Tap (tik) op 'Genodigden', voeg de contactpersonen toe en bevestig door op 'Gereed' te tappen. Onmiddellijk krijgt de genodigde een melding en kan deze de afspraak bevestigen of afwijzen.

De afspraak wordt dan ook in hun agenda opgeslagen zodat dit niet handmatig hoeft te worden gedaan. Naast het bevestigen van een afspraak kan de genodigden ook de afspraak 'afslaan'.

afgeslagen-activiteiten

Als jij zelf activiteiten hebt afgeslagen kun je deze voorals nog tonen in je Agenda, dat doe je door de applicatie te openen en onderaan te tappen op 'Agenda’s'. Schakel hier de optie 'Toon afgeslagen activiteiten' in. Je krijg dan de afgeslagen afspraken te zien en dat is handig als je bijvoorbeeld toch toevallig die dag tijd hebt en de afspraak voor als nog kunt door laten gaan.

Meer over Agenda kun je hier terugvinden.Reacties


 • Andre

  26 december 2014 om 19:29

  Beste Wesley,

  Sinds een tijd heb ik het volgende probleem in de Apple agenda,
  als ik word uitgenodigd door een kennis voor een gezamenlijk evenement komt dit via mijn email adres binnen en kan ik de uitnodiging niet accepteren… weet jij hier een oplossing voor?

 • Wesley Fabry

  26 december 2014 om 19:55

  @andre ik heb precies het zelfde probleem en heb al verschillende dingen geprobeerd, helaas helpt niets. Als ik ooit de oplossing heb dan lees je het zeker en vast op appletips..

Een reactie toevoegen: