7 februari 2016

iPhone: Snel gemaakte foto’s bekijken met 3D Touch

camera icoon iOS

De nieuwste generatie iPhone beschikt over 3D Touch, door zacht of stevig te drukken op het scherm kun je extra opties activeren. Denk hierbij aan de snelkoppelingen door stevig te drukken op een app-icoon.

Er zijn veel 3D Touch acties mogelijk, hier vind je een hele lijst met handige acties. Het nadeel is: als niemand het je verteld, dan weet je het niet en kun je ze niet toepassen. Het is helaas niet altijd duidelijk in iOS wanneer je 3D Touch wel of niet kunt gebruiken. Zo kun je snel je gemaakte foto’s bekijken met 3D Touch tijdens het maken van foto’s, hoe lees je hieronder terug.

Wanneer je foto’s aan het maken bent met de standaard Camera applicatie in iOS zie je links beneden een kleine voorvertoning. Door hier zachtjes op te drukken (Peek) krijg je een grotere voorvertoning van de gemaakte foto’s, door naar links en rechts te vegen kun je onmiddellijk alle foto’s bekijken.

Laat los om onmiddellijk terug te keren naar de Camera applicatie en ga verder met foto’s maken. Wanneer je tijdens de voorvertoning doordrukt (Pop) kun je de foto’s bewerken. Let wel, wanneer je iPhone vergrendeld is kun je alleen de foto’s bekijken die je op dat moment hebt gemaakt. Is je iPhone ontgrendeld heb je toegang tot alle foto’s.

Lees ook: Wat is 3D Touch en hoe gebruik je het?Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!