6 december 2013

Korting op het populaire Roxio Toast 11 Titanium

toast11-box-lgIn deze digitale wereld lijkt het haast onwaarschijnlijk dat er nog veel DVD’s en CD’s worden gebrand, maar toch wordt dit nog dagelijks in vele male gedaan. Roxio Toast 11 Titanium is één van de bekendste applicaties om video en audio in hoge kwaliteit te digitaliseren met de mogelijkheid om hiervan een DVD te maken.

Met de software kun je audio-, video- en foto-discs en bijbehorende covers maken. Audio en video kan worden opgenomen van verschillende bronnen waaronder websites, harde schijven, LP’s en verschillende camera's. Daarnaast kun je eenvoudig met behulp van Toast ook verschillende type videobestanden converteren. Handig om je video’s om te zetten naar iPad, iPhone en Apple TV versies.

Uiteraard ligt de nadruk vooral op het kopiëren van bestanden. Op eenvoudige wijze kun je DVD’s en Blu-rays branden en volledig kopiëren, dit is handig want in Toast 11 heb je zelfs de optie om beschadigde discs te herstellen.

feat-hero-copy copy

Tijdens het kopiëren wordt geprobeerd om onleesbare clusters op een disc te herstellen. Wanneer dit niet mocht lukken dan wordt de disc echter wel verder gekopieerd. Op deze manier gaat niet de gehele DVD verloren en kun je de video's en bestanden toch nog gedeeltelijk bekijken.

Toast 11 is sneller en completer dan de vorige versies. Je kunt met een paar klikken HD-video’s converteren en branden naar een standaard DVD. Daarnaast kun je je geconverteerde video’s delen via youtube, Facebook, enzovoorts. Audioboeken kopiëren voor je iPad, enzovoorts. Meer informatie over alle functies van Toast 11 vind je hier terug of bekijk onderstaande video.

Korting!
Tijdelijk kun je Roxio Toast 11 Titanium aanschaffen met maar liefst 50% korting! Zo betaal je slechts $49,99 (€36,95) in plaats van $100. Klik hier om Toast 11 aan te schaffen met 50% korting.Reacties


 • Davey

  4 december 2013 om 11:51

  Zeer handig Wesley, zeker iets om over na te gaan denken wanneer je het nodig bent.

 • Jim

  4 december 2013 om 19:59

  Heeft er iemand ervaring met producten aanschaffen via http://stacksocial.com? Ik kan er weinig over vinden dus komt niet bij mij niet echt betrouwbaar over…

 • Victor

  4 december 2013 om 21:16

  Ik heb de bestelling doorlopen tot na selectie van betaling met Paypal, maar kwam toen op een pagina die suggereerde dat ik met paypal verbonden was en mijn userid/password moest invullen, zelfs het paypal-logo werd vertoond in het webadres veld, maar geen SSL-slotje… Dus ik zie af van koop!

 • Eric

  5 december 2013 om 8:21

  Hier geen enkel problemen gehad met stacksocial en regelmatig al software gekocht.

 • Hans Hinssen

  5 december 2013 om 12:16

  Alleen Spindoctor, voor opneemmogelijkheden werkt niet. Macbook crashed iedere keer

 • Hans Hinssen

  5 december 2013 om 12:58

  Het schijnt een beetje een kat in de zak te zijn, Roxio 11 want er zijn (bekende) problemen met de ondersteuning voor Osx 10-8 en hoger.
  http://forums.support.roxio.com/topic/86351-spin-doctor-101-on-mac-os108/
  Jammer van het geld. Uitkijken geblazen. Niet alles tegelijk geloven.

 • Hans Hinssen

  5 december 2013 om 13:54

  Dankjewel Patrick.

 • qlobster

  6 december 2013 om 22:06

  Twee keer wat gekocht bij stacksocial (via paypal) en beide keren geen probleem. 1 keer software en de andere keer lensjes voor de iPhone, kon software meteen zonder problemen downloaden en de lensjes werden zeer snel geleverd.

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!