7 mei 2013

Mail: Favoriete postbussen raadplegen met een toetscombinatie

De standaard Mail-applicatie van Apple welke standaard aanwezig is in OS X bevat vele handige en leuke opties. Eerder hebben we al verteld over de mogelijkheid om postbussen toe te voegen aan de favorietenbalk in Mail. Met behulp van een eenvoudige sleepbeweging kun je een postbus toevoegen aan de balk.

Meer informatie kun je hier terugvinden. Via de favorietenbalk heb je snel toegang tot je meest gebruikte postbussen, daarnaast is het ook mogelijk om met behulp van toetscombinatie deze snel te openen.

Via de menubalk 'Postbus' kun je via de optie 'Ga naar favoriete postbus' je postbussen bekijken met de bijhorende toetscombinatie. Op deze manier kun je nog sneller navigeren naar je favoriete postbussen.

Wanneer je een mail wilt verplaatsen naar een favoriete postbus dan kun je deze slepen naar de postbus in de navigatiekolom. Dit is ook mogelijk met behulp van een toetscombinatie, gebruik hiervoor de toetscombinatie van de bovenstaande stappen en voeg hieraan de ctrl-toets toe. Voorbeeld: Wanneer we bovenstaande mail willen plaatsen in de postbus 'Belangrijk' dan gebruik gebruike we de toetscombinatie ctrl^ + cmd⌘ + 6.

Meer tips over Mail kun je hier terugvinden.Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!