20 augustus 2015

Niet Storen gepland inschakelen met behulp van ‘stille uren’

iOS alternatief logo

De Niet Storen functie is ontzettend handig en al enige tijd aanwezig in iOS, via deze functie kun je jouw iPhone, iPad of iPod Touch op 'stil' zetten, het scherm zal niet oplichten en er worden geen geluiden of trillingen afgespeeld. Wel zullen alle meldingen, berichten, etc. worden ontvangen, deze kun je bekijken door het scherm te activeren door te drukken op een knop.

Niet Storen is vooral handig wanneer je in een ruimte bent waar je niet wilt dat je iDevice voortdurend lawaai maakt of oplicht, ook tijdens het slapen is dit handig. Niet Storen kun je handmatig activeren via het bedieningspaneel, veel met één vinger omhoog vanaf de onderkant van je scherm en tik op het maantje.

Daarnaast kun je ook Niet Storen gepland inschakelen, dit houdt in dat je iDevice iedere dag op het gekozen moment wordt in- en uitgeschakeld. Handig voor tijdens het slapen, hoe je dit kunt instellen lees je hieronder terug.

Niet storen activeren iPhone

• Open Instellingen
• Navigeer naar 'Niet Storen'
• Schakel de optie 'Gepland' in
• Kies een van en tot tijd (stille uren)

Vanaf dit moment zal Niet Storen worden in- en uitgeschakeld worden op de door jouw gekozen tijden. Daarnaast kun je bij 'Sta oproepen toe van' Kiezen voor een groep, favorieten, iedereen of niemand, wanneer Niet Storen is ingeschakeld zal wel bij een inkomend gesprek geluid en trillingen worden afgespeeld om je te alarmeren.

Lees ook: Niet storen gebruiken op de Apple Watch

Meer over iOS kun je hier terugvinden.Reacties


  • margafromned

    24 augustus 2015 om 21:07

    Als ik word gebeld op mijn iPhone 5s gaat die gewoon over en licht het scherm op wanneer ik Niet Storen (het ‘maantje’) heb ingeschakeld. Jammer, want het lijkt mij een heel handige functie, die ik nog niet kende. Moet er soms nog meer worden ingesteld?

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!