13 mei 2016

BasisVier manieren om het serienummer van je iPhone, iPad of iPod Touch te achterhalen

instellingen ios logo 7 retina

Het kan zijn dat je problemen krijgt met je iPhone, iPad of iPod Touch, vaak vraagt dan Apple of de reparateur eerst naar je serienummer. Dit is een uniek nummer dat een hoop informatie geeft over je iDevice, bijvoorbeeld productiedatum en overige specificaties.

Het unieke nummer kun je op verschillende manieren raadplegen, hieronder leggen we de verschillende mogelijkheden uit.

Serienummer vinden via de Instellingen

1. Ga naar Instellingen ▸ Algemeen ▸ Info, op deze pagina zie je samenvatting van allerlei instellingen en gegevens over je iDevice. In deze lijst vind je ook het serienummer terug.

Serienummer vinden in iOS iPhone en iPad

Via de originele doos van je iPhone, iPad of iPod Touch

2. Is je iDevice gestolen dan kun je op twee manieren het serienummer achterhalen, als eerste vind je dit nummer altijd terug op de doos van je iDevice. Het is dus aan te raden deze te bewaren.

Terugvinden via andere apparaten

3. Mocht je de doos niet meer hebben dan kun je via een ander Apple apparaat het speciale nummer achterhalen. Klik hier voor de procedure van iOS , klik hier voor de procedure voor OS X.

Controleer je Support-profiel

4. Het nummer van je iPhone, iPad, iPod Touch en alle overige Apple producten is ook terug te vinden op je Support-profiel pagina van Apple. Hier vind je alle apparaten terug die je in je bezit hebt, inclusief het unieke nummer van je iDevices.

Lees ook: Vijf manieren om het serienummer van je Mac te achterhalen

Op appletips vind je tips terug voor beginners, gevorderden en experts. In de categorie basistips vind je eenvoudige tips en weetjes over OS X, iOS en overige Apple producten, deze zijn speciaal gericht op nieuwe Apple gebruikers. Alle basistips vind je hier terug. De tips voor beginners zijn een aanvulling op de basistips.Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!