23 maart 2016

NieuwsNieuwe Apple iPhone Cases, Apple Watch bandjes en Lightning-accessoires

Leren iPhone 6s cases

Eerdere deze week heeft Apple de iPhone SE en iPad Pro 9,7-inch aangekondigd, beide toestellen zijn later deze maand te koop.

Daarnaast heeft Apple ook een hoop nieuwe accessoires uitgebracht voor de iPhone, Apple Watch, Mac en overige apparaten. Hieronder vind je een overzicht van alle nieuwe producten

Nieuwe Apple Watch bandjes

Apple heeft dit voorjaar een volledig nieuw Apple Watch bandje op de markt gebracht vervaardigd uit nylon. Ook kregen de overige Apple Watch bandjes frisse lentekleuren, de meeste nieuwe kleuren vind je terug bij de sportbandjes, maar ook de klassieke gesp, moderne gesp en het leren bandje hebben een hoop leuke kleurtjes gekregen. Het zwarte Milanees bandje is vanaf nu ook verkrijgbaar.

Nieuwe Apple Watch bandjes voor 2016 spring

Nieuwe kleuren siliconenhoesjes voor iPhone 6/6s (Plus)

Zoals bij de sportbandjes voor de Apple Watch, krijgt de collectie siliconenhoesjes voor de iPhone 6/6s (Plus) dezelfde frisse lentekleuren. Nieuw zijn de kleuren mintgroen, geel en koningsblauw.

iPhone 6s Cases silicone

Sprankelende kleuren voor de leren hoesjes iPhone 6/6s (Plus)

Net zoals de klassieke gesp voor de Apple Watch heeft Apple de leren hoesjes van de iPhone 6/6s (Plus) voorzien van dezelfde Sprankelende kleuren. Nieuw zijn de kleuren okergeel, stormgrijs en marineblauw.

Leren iPhone 6s cases

Leren hoesjes voor de iPhone SE

Wil je jouw nieuwe iPhone SE wikkelen in een prachtig leren hoesje dan kan dat weer, ook huidige iPhone 5(s) eigenaars kunnen dit hoesje kopen voor hun toestel. De leren hoesjes voor de iPhone SE zijn alleen verkrijgbaar in zwart en middernachtblauw.

iPhone SE cases

Lentekleuren voor de iPad mini

Heb je een iPad mini dan kun je net zoals bij de iPhone siliconenhoesjes zijn de nieuwe kleuren toegevoegd aan het Smart Covers en Siliconenhoes voor de iPad mini.

De nieuwe iPad Pro 9,7inch accessoires

De Smart Covers en siliconenhoes voor de iPad Pro 9,7-inch krijgen dezelfde kleuren als de siliconenhoesjes voor de iPhone 6(s). Het Smart Keyboard voor de 9,7-inch iPad Pro is al te bekijken in de Online Apple Store, maar nog niet te koop.

iPad Pro 9,7 inch met smart keyboard

Nieuwe lightning-accessoires

Gebruikers van een MacBook (12-inch) kunnen nu een Lightning naar USB-C-kabel aanschaffen die verkrijgbaar is in een lengte van 1 meter of 2 meter.

lightning adapter voor iPAd

Verder kunnen iPad Pro gebruikers optimaal gebruikmaken van de nieuwe Lightning-naar-USB-3-camera-adapter. Deze verbind de iPad met camera’s, maar ook andere apparaten zoals hubs, Ethernet-adapter, audio/MIDI-interface of kaartlezers. Tot slot kunnen gebruikers van een Apple Pencil een setje punten aanschaffen, de Apple Pencil-punten worden per set van vier verkocht.Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!