23 maart 2016

WATCHwatchOS 2.2: De vernieuwde Kaarten applicatie met dichtbij-suggesties

Apple Watch icon voor kaarten

WatchOS 2.2 brengt weinig vernieuwing met zich mee, er zijn een aantal bugs opgelost en wat puntjes op de i gezet. De Kaarten applicatie is echter wel geheel op de schop gegaan.

Deze ziet er iets overzichtelijker uit en het is mogelijk om de (recent toegevoegde) dichtbij-suggesties te raadplegen vanuit de Apple Watch Kaarten app. Zodra je de app opstart zie je de eerste verandering, onmiddellijk kun je navigeren naar huis of je werk met behulp van de Apple Watch.

Heb je nog geen thuis of werkadres ingevuld dan kun je dit doen via de Contacten applicatie in iOS? Klik dan hier voor de procedure om dit toe te voegen. De zoekfunctie is niet gewijzigd in watchOS 2 en werkt nog steeds volgens dezelfde werkwijze als in eerdere versies (klik hier voor meer info).

nieuwe kaarten applicatie in watchOS 2.2

Met de knop 'Mijn locatie’ kun je snel je huidige locatie opvragen en te bekijken. Om de dichtbij-suggesties te kunnen gebruiken volstaat het om op de knop 'Dichtbij' te tikken, onmiddellijk kun je de verschillende locaties raadplegen met betrekking tot de geselecteerde categorie.

Nieuwe kaarten app in watchOS

Ook de snelle blik is voorzien van nieuwe functies, zo kon je voorheen alleen maar je huidige locatie bekijken. Dit is nu verdwenen, in plaats daarvan krijg je snelkoppelingen te zien naar je thuis- en werkadres, kun je onmiddellijk zoeken en de dichtbij-suggesties raadplegen.

Lees ook: Dichtbij-suggesties gebruiken in Kaarten en Spotlight in iOS 9Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!