14 april 2014

Parallels Access: 70% Korting op een jaarabonnement

paracces iconDe iPad is een fantastisch apparaat waarmee je eenvoudig via verschillende applicaties allerlei functies kunt gebruiken en uitvoeren. Helaas ben je wel beperkt tot de applicaties die je kunt terugvinden in de iOS App Store.

Stel je eens voor dat je op je iPad niet langer ‘beperkt’ bent tot de iOS applicaties, maar dat je ook applicaties voor Windows en OS X kan draaien op je iPad. Met behulp van de applicatie Parallels Access kun je eenvoudig verbinding maken met je Mac of Windows PC en kun je deze bedienen met je iPad.

Naast het bedienen van van je computer kun je ook applicaties openen, beheren, bewerken en gebruiken. Parallels Access kent zijn voor en nadelen, zo kun je Flash-gerelateerde webpagina’s toch bekijken en gebruiken op je iPad. Nadeel is dat deze vorm van gebruik de batterijduur van je iPad aanzienlijk snel doet verminderen.

paracces

Parallels Access kun je gebruiken in je lokale thuisnetwerk, maar ook op afstand. Handig voor als je op je werk of vakantie bent, hiervoor dient wel je computer aan te staan.

Parallels Access is gratis te downloaden in de App Store en kan gratis 14 dagen worden uitgeprobeerd. Hierna dien je een jaarabonnement van €44,99 of een maandabonnement van €4,99 af te sluiten.

Parallels Access
Parallels AccessApple Watch app
Categorie: Business, Productivity
Ontwikkelaar: Parallels International GmbH
iPad & iPhone  4+  113 MB DOWNLOAD GRATIS

Nu 70% korting op een jaarabonnement
Momenteel kun je tijdelijk een jaarabonnement aankopen voor slechts $14,99 (€10,88). Let op het gaat hier om een tijdelijke actie, klik hier voor meer informatie over deze korting.Reacties


 • Maarten

  12 april 2014 om 16:27

  Is het wat? Zie geen reacties…

 • Wesley Fabry

  12 april 2014 om 16:34

  De applicatie werkt erg goed en is zeer gandig in gebruik. Daarnaast is het zeker en vast het proberen waard, omdat je de eerste 14dagen gratis kunt gebruiken (zie artikel) kun je het zelf eerst uittesten. Let op, bovenstaande aanbieding is tijdelijk.

 • Pieter

  17 april 2014 om 22:30

  Goede applicatie. Je mag het op meerdere computers installeren; MacBook & MacMini. Werkt prima voor de meeste applicaties waarbij je gewoon alleen hoeft te klikken. Toetsenbord werkt gewoon maar dan blijft er wel heel weinig scherm over. Ook Windows via Parallels Desktop werkt goed. Soms is het nodig de schermresolutie aan te passen anders is het niet meer leesbaar op de iPad. Waarom zou je ’t willen ? Af en toe is het gewoon handiger met een iPad onderuit op de bank dan met een laptop op schoot. Dvd afspelen op de computer en de video fullscreen met geluid bekijken op de iPad werkt zelfs. Maar daar zijn betere app’s voor. Ik gebruikt ’t nu bijna 1 jaar, regelmatig, niet elke dag en ben er blij mee.

Een reactie toevoegen: