23 mei 2017

Een parkeerplaats zoeken met de Kaarten app van Apple

Kaarten logo apple

In samenwerking met Parkopedia biedt Apple uitgebreide informatie aan over parkeerplaatsen in Apple Maps (Kaarten). Zo is het mogelijk om parking te zoeken via de app en kun je extra informatie raadplegen over de parkeergelegenheden.

De informatie die extra wordt getoond heeft betrekking tot de capaciteit, maar ook kun je de openingstijden, betaalmogelijkheden, type, doorrijhoogte, oplaadpunten voor elektrische auto’s en meer controleren. Dit is vooral handig wanneer je in een onbekende stad of dorp een parkeergelegenheid moet zoeken.

Parkeerplaats en parking zoeken in Kaarten

• Open de Kaarten applicatie
• Tik op het zoekveld
• Vul de zoekopdracht 'parking' in

parking en parkeerplaatsen bekijken in Apple Maps Kaarten

Direct gaat Apple Maps opzoek naar de verschillende parkeergelegenheden bij jouw in de buurt. Wil je zoeken op een specifieke locatie dan moet je deze eerst invoeren alvorens je opzoek gaat naar parkeerplaatsen. De resultaten worden weergegeven op de kaart aan de hand van spelden of in de lijst. Tik op de speld of parkeerplaats om de extra informatie te raadplegen.

Parkopedia beschikt over 40 miljoen parkeerplaatsen in 75 verschillende landen. Zowel kleine parkeerplaatsen als grote parkeergarages in de stad worden gevonden. Let op, niet alle parkeerlocaties hebben informatie die wordt aangeleverd door Parkopedia.

Lees ook: Hoe werkt CarPlay en wat kun je ermee?Reacties


Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!