23 mei 2017

Unieke reparatieservice Terello laat zien dat niets onmogelijk is!

Een iPhone repareren in een treinritje van een kwartiertje. Het klinkt vrij onmogelijk, maar een reparateur van de reparatie-service Terello heeft dit toch voor elkaar weten te krijgen.

Het is een actie die het vernieuwende concept van Terello op een hele goede manier laat zien. Terello doet namelijk aan reparatie op locatie. Dit betekent dat de reparateurs met een Terello busje naar de plek komen waar jij je op dat moment bevindt, en daar jouw iPhone of Samsung telefoon repareren. Een groot voordeel, want dit betekent dat jouw kapotte telefoon helemaal gerepareerd wordt terwijl jij lekker door kan gaan met werken. Nooit meer slappe bakjes koffie drinken bij een of ander schimmig reparatiewinkeltje, dus!

Op dit moment is Terello hard aan weg aan timmeren, want zij hebben hun werkgebied al uitgebreid naar heel Nederland. En ook het concept wordt steeds bekender in Nederland. Zo viel Terello al op tijdens de Shopping Awards van 2017. Tijdens deze competitie voor de beste webwinkels van Nederland werd het bedrijf genomineerd voor de titel ‘Beste Starter van Nederland’. Meerdere signalen dat de vraag naar een reparatie-op-locatie service begint te groeien!

Op dit moment worden er veel iPhone 6 reparaties uitgevoerd door de reparateurs van Terello, maar er zijn veel verschillende (nieuwe!) iPhone en Samsung modellen die door hen gerepareerd kunnen worden. Het grote voordeel aan de reparaties die door Terello gedaan worden is dat er 2 jaar garantie op wordt gegeven. Dit betekent dus dat je niet zo snel meer zorgen hoeft maken dat er ineens rare strepen op je scherm komen te staan. De reparaties worden namelijk gedaan door getrainde professionals met veel ervaring. Zo ben jij verzekerd van een betrouwbare en snelle reparatie, waar jij maar wilt!Reacties


 • Hans

  23 mei 2017 om 14:33

  Lijkt me goede service. Zijn er een soort van voorrijkosten aan verbonden?

 • Robert

  23 mei 2017 om 18:30

  Ze vragen € 369 voor scherm repareren van een iPhone 7.
  Repareren op locatie is handig en mag best iets extra kosten maar dit is belachelijk.
  Zal storm lopen denk ik

 • Maddriver371

  23 mei 2017 om 20:50

  Valt wel mee hoor Robert, ik heb mijn scherm van mijn 7 Plus laten vervangen (breuk) €500,-

 • Glenn

  23 mei 2017 om 22:45

  Zo heel uniek is dit niet. In het zuiden van nederland heb je al enkele jaren 06-fix. Met hun iPhone-ambulance komen ze op afspraak naar je toe of je kunt naar de zaak gaan. Zelf heel goede ervaring mee.

 • Edwin

  24 mei 2017 om 6:37

  Dit is inderdaad niet uniek.
  MobileServiceCentre heeft reparatie shops, maar komen ook op afspraak langs. En als ik het zo lees zijn ze nog voordeliger ook!
  En gebruiken uitsluitend en alleen originele onderdelen.

 • W

  25 mei 2017 om 23:12

  €369? €500? Bij Apple wordt t scherm voor €181 vervangen

Een reactie toevoegen: