11 augustus 2013

Projecteo: Een kleine beamer voor je Instagram-foto’s

prjecteoInstagram heeft zijn weg in de sociale media meer dan goed gevonden en is ondertussen naast Twitter en Facebook een vaste waarde geworden in het online leven. Via Instagram kun je op een leuke manier foto's delen met je vrienden. Daarnaast kun je de foto's bewerken met de ingebouwde filters en verschillende andere opties.

Uiteraard zijn er een hoop bedrijven die inspringen op het succes van Instagram. Ben je een echte Instagram fan, dan is de Projecteo misschien wel hét gadget voor jou. Dit kleine apparaat is een minuscule beamer waarbij je je eigen Instagram-foto's kan projecteren op bijvoorbeeld een muur, scherm of wit doek.

Via de website kun je eenvoudig een mini project opstarten. Via de ontwerp module kun je inloggen met je Instagram profiel en 9 foto's selecteren om een 'wheel' te vullen. Dit wheel kan dan straks worden geklikt in je Projecteo en vervolgens kun je de foto's projecteren. Op deze manier wordt de modernste techniek gecombineerd met de ouderwetse projectie.

projecteo3

Ook wij van appletips hebben een Projecteo in ons bezit en zijn tevreden met dit leuke kleine gadget. Het LED lampje dat in het toestel aanwezig is, is erg sterk en daarom ook instaat om de foto's te projecteren op een grotere afstand. De lens is verstelbaar waardoor het mogelijk wordt om altijd de foto op zijn scherpste tonen. De kwaliteit van de foto's op het wheel is erg goed en ook haarscherp gedrukt. Uiteraard kun je op vele manieren je Instagram foto's laten zien aan je vrienden, maar het gaat hier dan ook om een leuk en orgineel gadget.

projecteo1

De starterset van de Projecteo kan aangeschaft worden voor $34,98 inclusief verzendkosten. In dit pakket vind je de beamer, 3 batterijen, instructies en één Wheel terug. Uiteraard kun je steeds Wheels laten bij drukken voor $8,99 per wheel. Binnen de 14 dagen ontvang je dan jou Instagadget thuis. Projecteo is van oorsprong een Kickstarter project en is vanaf nu in productie. Meer informatie over Projecteo kun je hier terugvinden of bekijk onderstaande video.Reacties


 • Jan Alblas

  21 februari 2015 om 14:04

  Geachte M.,
  waar is de Projecteo te koop in Nederland en wat is de gem. prijs?
  Groet,
  J. Alblas

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!