23 augustus 2016

advRefurbished iPhones kopen

iPhone 6 en iPhone 6 plus

Wil je graag een iPhone? Dan is dit een goede keuze. Een iPhone is nog steeds een van de meest populaire smartphones. Dat is natuurlijk niet voor niets. Veel mensen zweren bij deze smartphones van Apple, omdat ze snel, stabiel en stijlvol zijn.

Helaas is een compleet nieuwe iPhone erg duur. Als je niet te veel geld wilt uitgeven aan een nieuwe iPhone, dan kun je er gelukkig ook voor kiezen om een refurbished iPhone te kopen.

Refurbished is het Engelse woord voor ‘gereviseerd’

Een refurbished iPhone is een Apple-smartphone, die nog perfect werkt. Deze is eerder gebruikt en helemaal opgeknapt. Alle gebruikte en defecte onderdelen zijn vervangen voor nieuwe onderdelen. Verder is de software gecontroleerd en heeft deze een update gehad. Hierdoor werkt een refurbished iPhone dus net zo goed als een compleet nieuw exemplaar. Deze is dan ook niet van een nieuwe iPhone te onderscheiden. Het enige verschil met een compleet nieuwe iPhone is de prijs. Voor een refurbished model betaal je een veel lagere prijs, dan voor een nieuwe iPhone.

Niet van nieuw te onderscheiden

Onze refurbished iPhone zijn niet van nieuwe iPhones te onderscheiden. Zo hebben onze experts de Apple-smartphones voorzien van een nieuwe accu, speakers, microfoon en knoppen. Ook zijn de telefoons voorzien van een nieuwe behuizing, waardoor elke iPhone dus krasvrij is.

iPhone 6s plus

Geseald en garantie

De refurbished iPhones zijn geseald en standaard voorzien van een garantie van drie maanden. Wij leveren de refurbished iPhone geseald in een originele Apple-doos. Natuurlijk leveren wij deze met bijbehorende accessoires, zoals een USB-lader en een headset.

A-klasse kwaliteitsgarantie

Bij netnietnieuw.eu koop je een iPhone met een zogenaamde A-klasse kwaliteitsgarantie. Dit houdt in dat de gebruikte smartphone (haast) geen sporen van gebruikersschade vertoond en perfect functioneert. De iPhones die je in ons assortiment vindt, voldoen stuk voor stuk aan de hoge kwaliteitseisen die Apple aan nieuwe toestellen stelt. Hierdoor ben je er dus zeker van dat je bij ons een kwalitatief hoogwaardige iPhone koopt.

Assortiment refurbished iPhones

Netnietnieuw.eu beschikt over een ruim assortiment van refurbished iPhones. Zo kun je bij ons onder meer een van de volgende modellen aanschaffen:
• iPhone 4
• iPhone 4S
• iPhone 5
• iPhone 5S
• iPhone 5C
• iPhone 6

Refurbished iPhone 4

Een iPhone 4 is een goede keuze als je een beperkt budget hebt en toch een Apple-smartphone wilt aanschaffen. De iPhone 4 is een combinatie van een smartphone met een iPod. Naast muziek luisteren, beschikt deze telefoon over tal van functionaliteiten, zoals FaceTime, een 5.0 megapixel camera met LED-flitser en een frontcamera. Je kunt kiezen voor een zwarte of witte iPhone met een geheugen van 16 GB of 32GB.

Refurbished iPhone 4S

De refurbished iPhone 4S is een voordelige smartphone. Het is de eerste Apple-telefoon met de voice-assistent Siri. Dankzij het nieuwe besturingssysteem kun je snel navigeren, appen, e-mailen, internetten, gamen en apps openen. Verder beschikt de iPhone 4S over een 5.0 megapixel camera met LED-flitser, iTunes, FaceTime en een frontcamera. In ons assortiment vind je zwarte en witte iPhones met een geheugen van 16Gb, 32GB en 64 GB.

Refurbished iPhone 5

De iPhone 5 is nog steeds een populair model. Dit komt, omdat deze smartphone over tal van specificaties beschikt, zoals een 8.0 megapixel camera, waar je zeer scherpe foto’s mee kunt maken. Met de 1.2 megapixel frontcamera kun je weer uitstekende FaceTimen. Daarnaast bevat deze telefoon gezichtsherkenning, een nieuwe besturingssysteem, een zeer snelle processor en standaard apps als iTunes en FaceTime. In onze webshop vind je refurbished iPhones 5 van 16GB, 32 GB en 64GB.

iphone5S

Refurbished iPhone 5S

De 5S is nog nét even ietsje sneller en beter dan de voorganger. Verder is deze smartphone ook iets lichter en beschikt over meer specificaties. De processor is erg snel en de 5S is voorzien van TouchID. Hiermee kun je je vingerafdruk als ontgrendelcode gebruiken. Zo is je geliefde smartphone nog beter beschermt tegen diefstal. Verder beschikt de 5S over een 8.0 megapixel camera met gezichtsherkenning en een dubbelere flitser. Je kunt met deze camera zelfs in slowmotion filmen. Daarnaast beschikt deze over videostabilisatie. Met de 1.2 megapixel frontcamera kun je uitstekend videobellen. Bij netnietnieuw.eu vind je zwarte en witten refurbished iPhones 5S met een geheugen van 16GB, 32 GB en 64GB.

Refurbished iPhone 5C

Deze refurbished iPhone 5C, is de goedkope variant van de 5. Deze iPhone bevat een 4-inch scherm en heeft verschillende functionaliteiten, zoals een perfecte frontcamera van 1.2 megapixel en een zeer goede 8.0 megapixel camera met gezichtsherkenning, ledflash en videostabilisatie. Wil je de refurbished iPhone 5C kopen? Dan kun je dit doen in onze webshop. Hier vind roze, witte, groene, gele en blauwe iPhones 5C met een geheugen van 16 GB of 32 GB.

Refurbished iPhone 6

Als je op zoek bent naar een voordelige iPhone 6, dan ben je bij netnietnieuw.eu op de juiste plek. Hier vind je een voordelige, refurbished iPhone 6 die perfect functioneert en er als nieuw uitziet. Deze bevat een geheugen van 16GB. De iPhone 6 is de mooiste Apple smartphone die ooit is uitgebracht. Deze stijlvolle telefoon is dunner, sneller en groter dan de oudere modellen. Deze smartphone is gemaakt van kwalitatief hoogstaand materiaal en bevat rondere hoeken. De 1.2 megapixel frontcamera functioneert uitstekend. Met de 8.0 megapixel iSight-camera kun je fotograferen en filmen. Deze camera beschikt over videostabilisatie, een slowmotionfunctie en gezichtsherkenning. Dankzij de unieke TouchID-homeknop is deze iPhone altijd beschermd tegen diefstal. Bij netnietnieuw.eu zijn grijze en goudkleurige refurbished iPhones 6 verkrijgbaar met een geheugen van 16GB, 64GB en 128 GB.

refurbished iPhone 6

Een refurbished iPhone kopen

Als je een refurbished iPhone bij netnietnieuw.eu koopt, dan kun je profiteren van een aantal voordelen:
• snelle levering
• geen verzendkosten
• goed bereikbare klantenservice

Snelle levering
Als je op werkdagen voor 22.00 uur een refurbished iPhone bij ons bestelt, dan leveren wij je nieuwe smartphone de volgende dag al. Je kunt je iPhone dus al snel gebruiken.

Geen verzendkosten
Over je bestelling hoef je geen verzendkosten te betalen. Wij bieden een gratis levering aan in Nederland en België.

Goed bereikbare klantenservice
Heb je een vraag over een van onze refurbished iPhones? Of wil je weten wanneer je bestelling wordt geleverd? Dan kun je onze klantenservice dagelijks bereiken van 09.00 tot 22.00 uur.


Het achterlaten van commentaar is niet (meer) mogelijk.Do NOT follow this link or you will be banned from the site!