8 mei 2017

iPhone 6 plus scherm repareren

Een gebarsten glas of een defect LCD van je iPhone 6 plus is erg vervelend. De meeste mensen willen dit dan ook zo snel mogelijk opgelost hebben, gelukkig is het met de video die je hieronder ziet eenvoudig zelf uit te voeren.

Het scherm en LCD van de iPhone 6 plus bestaat uit 1 module, je vervangt beide dan ook altijd in één keer. Gelukkig is het vervangen erg eenvoudig en is met behulp van een standaard scherm in ongeveer 20 minuten doen. Wanneer je gebruik maakt van het voorgemonteerde scherm is dit zelfs in iets meer dan 10 minuten te doen. Dit komt omdat op een voorgemonteerd scherm ook alle kleine onderdelen al zijn overgezet zoals bijvoorbeeld de oorspeaker en de voorcamera, het is dus niet meer nodig om dit over te zetten van het oude scherm naar het nieuwe scherm.

Belangrijk tijdens de reparatie:
Tijdens het repareren is het belangrijk om altijd te kiezen voor een scherm van goede kwaliteit. Er zijn veel verschillende schermen in omloop, helaas bestaan er meer slechte schermen dan goede schermen. Gebruik tijdens het vervangen van het scherm altijd een goede reparatie uitrusting, dit zal ervoor zorgen dat je de reparatie goed kunt uitvoeren en dat is erg belangrijk.

Bekijk onderstaande video goed. Het is belangrijk om deze tijdens het repareren te gebruiken zodat je geen fouten maakt.

Na het bekijken van de video weet je alles om zelf aan de slag te gaan. Heb je na het succesvol uitvoeren van de reparatie helemaal de smaak te pakken gekregen? Neem dan eens een kijkje bij de overige reparatie video's »


iPhone 6 plus scherm repareren

Moeilijkheidsgraad
Reparatie handleiding Onderdeel bestellen Meer reparatie videos 
Moeilijkheidsgraad:
Reparatie handleiding
Onderdeel bestellen
Meer reparatie videos 


Let op: FixjeiPhone, noch appletips kan aansprakelijk worden gesteld voor eventuele fouten of defecte onderdelen na een reparatie. Je bent zelf verantwoordelijk voor alle handelingen die worden uitgevoerd.
Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen: